Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

tyno 99

ahojte vsetci ja som podstupil ties korekciu a som znova na začiatku lebo sa mi vratili do povodneho stavu .Newiete mi poradit ci to preplaca poistovna ? ja mam union a chcem ist opet na to lebo niesom vobec spokojny!!! A nahodou ma niekto skusenost s druhym pokusom korekcie hrozia tam nejake us komplikacie? us ma to fakt nebawi chcem to mat za sebou...:(

kikush

awojte...chcela by som sa opytat ze ked ste boli po operacii kolko ste potom citili tu bolest celkovo???lebo ja som bola pred 2 dnami a neukrutne ma to boli a stipe a tlacia obvezi...je to normalne...pls odpiste niekto

kikush

cawte...ja mam 13r.a vcera som podstupila otoplastiku...vsetko prebehlo bez komplikacii bola som v lokalnej...najlepsie bolo ze som sa pritom rozpravala aj s doktorkou...nejneprijemnejsie bola ta injekcia a potom som uz nic necitila...teraz mam obvazi co je dost neprijemne ale tak zvladnem to...v pondelok mi uz asi daju celenku tak to hned bude ulawa...inac robili mi to v ruzinovskej nemocnici...tak cetkim co sa nato daju tak wam drziim palceky...neni to takee strasnee:DDd

miaa

ja som si zvykla, trošku mi odstavaju,ale nevadi mi ked si dam vlasy do copu,len si ich nemôžem ulízať moc :)
Ale inak kedsa pozrieš na také modelky,tak to je ich +, napr. Tanya Dzahileva,elfský look je prosto in.
Nad operaciou uz nerozmyslam,lebo okrem pozitív su aj negatíva:napr. zjazví sa ti tkanivo okolo uší,taktiež sa ti môžu vrátiť do pôvodnej polohy,poznam pripady,ked 3 x museli operovať,čo sa vzdy vratili do pôvodnej polohy aj tak bezvýsledne. TAK bud sama sebou hlavne.

evelína

mne tiež odstavali uši a tak som išla na plasticku operaciu..ale to som vtedy mala 7 alebo 8 rokov..deti sa mi smiali a taksom to z psychyckeho hladiska musela podspupit až dva krat.. aj ked ten druhy raz nič nezmenil.. poviem ti že čim si starsia tymviac to boli a tovje telo to tažšie snáža.. ak mas s tym az taky problem tak chod aj ty... nič necitis iba potom mas obväz okolo hlavy dost dlhu dobu..ale stoji to zato :)

nunuu

ahojte, viete mi niekto napisat referencie na Helios v Martine alebo Cibamed v Prievidzi? neviem kam sa mam objednat :(((

kuki

ahoj.spoluziacke odstavali uši dost a bola na operacii pred 4 rokmi platila 12tisic.nosila rozpustene vlasy alebo vlasy v cope ale tak ze ich mala cez uši..strašne ju to trapilo tak šla na op. ak ti to nie je velmi vidno netrap sa a maj sa rada taka aka si...:-)

suza

Chcela by som vediet či sa dá nejako vybavit operácia odstávajúcich usí na úhradu poisťovne a ak nie tak kolko by ma to asi vyslo