Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

ma3nka

Ahojte, ja som sa bola dnes objednat a 7.aprila mi to budu robit. Davam si to robit v Ziline na poliklinike a bola tam mila pani doktorka, ktora bola super a vsetko mi pekne vysvetlila. Dokonca som tam zistila, ked som sa pytala, kolko to stoji, ze ked si to davate robit na otorinolaryngologii a urobite si pohovor u psychologa, tak to mate zadarmo. Ja som bola z toho dost prekvapena, ale som rada.

sasa

cafte:) ja som bola na tu operaciu asi pred 6 hodinami..lave ucho bolo v pohode len som sa povracala ked som pocula sko mi zoskrabuje chrupku..je to strasny strsny zvuk..no lae prave..dostal sa mi za na miesto ktore nevedel umrtvit a tak mi to robil zaziva.. plakala som nenormalne pri tom..a to nesom decko...teraz vecer este mam bolesti..ale ked mi to ukazal..vyzeralo to dobre..ale newime ci ta bolest za to stala..:((

siskus

ahojky sedmikraska lenže ja cem v lete bo vtedy budem mocť byť doma...a potom chcem už byť pekna na stužkovu ked budem mať vieš....... .-(

michael

no ja som bol na tom ani nie pred dvoma tyzdnami ....usi nesu uplne rovnake,jedno odstava trosku viac ako to druhe,ale je to ovela lepsie ako predtym :)
mam jednu otazku: ako dlho po operacii si este budem citit ucho??

sedmikraska

siskus, preco si to chces dat az cez leto? Takto v zime je to lepsie, chces behat cez leto s obvazom na hlave? Takto to prekryjes capicou a je to a navyse je v tom teplo hrozne- mne bolo ato som to mala v zime