Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

nikulienka123

mam frajera ktoremu odstavaju uska.. ale inac je zlaty fakt velmi... :)) mne to ani nevadii.. len moji kamosi sa mi preto vysmievaju, aj kamosky ze ako mozem chodit s takym :(( . ja som im hovorila ze mna to nezaujima a nech s tym prestanu ale oni aj tak .. doteraz soom si to nevsimala ale uz mi to zacina fakt vadit .. aj rodicia s tym zacali .. :(( co mam robit ?? mam sa s nim rozist kvoli tomu ?? aaa ..

usko5555

ASKS no exzistuje este jeden sposob vyskusala ho moja kamoska lepila si usi sekundovym lepidlom...:(
teraz jej prestali vadit usi a chodi pravidelne na kozne..........
ak si chalan tak sa uskami vobec netrap ...niektorym sa to aj hodiii...na operaciu treba odvahu!!!!!
drzim vsetkym palce!!!

asks

Ahoj... chcel by som sa spytat, ci existuje aj nejaky iny spôsob ako plasticka operacia na odstranenie odstávania uší.

lea...

Ahojte vedel by mi niekto povedať ako dlho trva liečba od operácie az kým daju dole obväzy? Myslím, že kolko treba byť na PN dva či tri týždne?

aďka17

Ahojte, tak ja som uz po operacii par dni, musim povedat, ze vobec to nelutujem, takych 6 hodin po operacii, ma zacali uska boliet, ale da sa to zniest, dnom a dnom je to lepsie :o) ak sa chcete nieco opytat, kludne napiste, rada vam zodpoviem, alebo mi napiste na e-mail ( 7adina7@centrum.sk)

mirka 23

No mne trocha odstáva len jedno ucho a mám ho aj trocha väčšie. Na operácii som nebola. Vôbec som nad tým ani neuvažovala. Celý život nosím rozpustené vlasy a nevadí mi to. Chlapci sa o mňa aj tak bili a vydala som sa v pohode aj s odstávajúcim uchom :)

beb

Ahojte dievčatám všetkým Vám fandím, lebo také odstávajúce uši mala aj moja dcérka, bola na operácii a teraz to ľutujem, lebo má tie myslím keloidné jazvy, je to ešte horšie, jazvy vo veľkosti hrachu a teraz pôjde na operáciu druhýkrát. Aj to nie je isté, či to opäť nebude horšie. Nechcem Vás odradiť, ale chceli ste názor, tak to je naša skúsenosť. Ale možno , ak nemáte nábeh na jazvy, bde to OK. U každého je to iné. B.

aďka17

Ahojte, tak ja som sa nato odhodlala ísť, lenže sa bojím, lebo viacerý ľudia, ktorý tento zákrok podstúpili, mi vraveli, že to dosť bolí, takže neviem, čo teraz, aj sa hrozne teším, lebo konečne si zopnem vlasy do copa a hlavne konečne sa mi prestanú pár osoby vysmievať :o( Teším sa aj sa bojím. Môžete mi niekto odpísať, ktorý ste už to podstúpili, či to bude bolieť, hlavne ak nebudem pod narkózou ale lokálne? Vopred ďakujem.

dadka

555 no ten zakrok je vlastne taky ze : prides do ordinacie ani ta daju lahnut na kreslo pani doktorka ti nakresi ako by mali vyzerat tvoje uci po operacii urobi ti snimky a ide na tom da ti injekciu na zmrtvenie a davaaaj skalpel do ruky a uz to ide ty nebudes citit apsolutne nic a ani nebudes moct nic vydiet lebo ti da plachtu a to nevidno cez plachtu nic tak ak to skonci tak to obviazu hlavu a pockas takych 2/3 dni a budes prekvapena ako ti uz nebudu octavat usi :) pocitila som to na vlastnej kozi :)

scarlett298

Aj mne v detstve odstavali hrozne uši,vysmievali sa mi. No ja si z takýchto veci starosti nerobím, pretože inteligentný ludia sa nesmejú a hlupáci nás nemusia zaujímať. Mojej dcére odstávajú uši a mne sa jej ušká páčia, je strašne rozkošná. Skôr vyzerajú úboho tie anorektičky ako odstávajúce uši.Sú podstatnejšie veci ako to či odstávajú uši a všimla som si, že odstávajú aj modelkám a nemyslím, že majú z toho nejaké komplexy ked nemajú komplexy z toho, že chodia ako chrty po móle.toto je trápnejšie