Odstávajúce uši

Príspevok v téme: Odstávajúce uši
jafka

chcem vediet vas nazor na odstavajuce usi...odstavaju mi uz od malicka,ale operaciu z istych dovodov nemozem podstupit.nosim rozpustene vlasy, ale nikedy mam chut si urobit aj iny uces, ale ked si ho urobim, tak to kazia usi...neodstavaju velmi, ale mne to vadi...a preto chcem pocut nazor ostatnych na odstavajuce usi.diki za nazory:)

-----
Korekcia odstávajúcich uší (otoplastika) www.zdravie.sk

kateB

pre Arial
no tak ja som tam zavolala, dohodla sa ze kedy by mi to vyhovovalo a potom som tam prisla. urobili mi to to asi za hodinu a pol a sla som domov, vôbec som tam neostavala. nasi dali 500e a viac sme nic neplatili. po operaci som tam sla este 2 krat. 1 krat na prevez, 2 krat na vybratie stychov. ziadnu konzultaciu som nemala.ked som tam sla tak som najprv isla k obvodnej doktorke, ta mi urobila prehliaku a zobrala krv. spravili sa testy- je potrebne aby si to mala. mam 17 rokov. drzim palce...fakt sa to oplati, :D

Wiky

Ahojte....x)) netrápte sa pre tento problem..mne trochu odstavaju a este ktomu mam aj velky nos...ked zacali mat pre tie moje usi chalani poznamky tak som zacala nosit rozpustene wlasy...a nosila som ich dost dlho...nedávno som si zobrala cop a nikto mi nic nepowedal...a ked aj predtym este nieco howorili...netrapila som sa pre nich, pretoze mam ciele, ktore chcem dosiahnut a keby som sa nad nimi trapila...nebola by som taka aka som...RADIM VSETKYM: nájdite si záluby, v ktorych ste výborne a urcte si ciele..chodte si za nimi a chodte hrdo so vztýcenou hlavou!!!...nech si vravia svoje pozrite sa do sveta kolko je takich ludi a kolko toho dokazali...chalanom sa nepácim ja to viem...a preto rozhodla som sa byt SAMA SEBOU a nesnivat o chalanoch...tak som stastna..x))lebo v zivote sa najdu ludia, ktori nám to strpcuju aj teraz stym zacali uplne iní chalani...vsetkich ignorujem!!!..a myslim si o nich akí su uboziaci...zaujimam sa o to v com vynikam a uzivam si zivot...kazdy raz najde cloveka, ktory ho bude lubit...mozno ho len treba ist niekde pohliadat a nesiedet doma a howorit si ze pre usi nemozem normalne zit x)...nechajte tieto veci plávat a venujte sa veciam a ludom, ktori sto za to... :o)

femka

zdravim Vas:)...takze co sa tyka preplacania od poistovne tak ja som korespondovala s poistovnou APOLLO a so VSEOBECNOU a obe su ochotne to plne uhradit ale musite mat papier od psychologa ze tym trpite.Lenze to sa jednalo o dieta neviem ako je to u dospelaka ale na nete maju svoje stranky vsetky poistovne tak si najdite a napiste mail urcite dostanete odpoved...prajem vela stastia

Arial

KateB
Prosím ťa ty si platila v euroclinic 500 euro celkovo aj s preväzmi ubytovaním...? Alebo iba za operáciu? A to ostatne si si doplacala ešte? Ak ano kolko ťa to vyšlo celkovo? Maš už 18 alebo do 18 rokov? A kedy ťa pustili z nemocnice?
A to nemusim ísť na konzultaciu? Stači ak sa objednam hned na operáciu?
Prepač, že mam tolko otazok ale velmi ma toto všetko zaujima, tiež chcem ísť do euroclinic. Ďakujem

Missell

cawte vsetci...chcela by som pocut vas nazor....uz od malicka mi odstavaju usi ale PORIADNE a k tomu vsetkemu mam aj riedke vlasy takze hoc si dam akykolvek uces stale to vidno...mam 16 rokov a v tomto veku sa mi vseci dost smeju moje sebavedomie je uplne na nule....absolutne si neverim....a k tomu vsetkemu si moji rodicia operaciu dovolit nemozu:( a niekde som citala ze to preplaca poistovna ale len do 15 rokov:( tak to je ake nespravodlive??? neviete mi poradit ci by to nejaka poistovna preplatila?? prosim nieco mi poradte...prosim piste na:

missell139@centrum.sk

luculiiik

A čo účesy s tými látkovými čelenkami, či šatkami? Vyzerajú super a sú moderné. Dokonca aj niektoré zahraničné celebrity ich nosia. :)
jafka, ak chceš, môžem ti nejaké poslať. Kontakt na mňa: LuciaPeriova@gmail.com

inanitka

kateB nevieš či maju aj www stranku??? alebo aspon na nich kontakt??? ja by som tiež chcela a dobre by mi padlo bez voprednej konzultacie a aj cena je super,prosim porad

kateB

ahojte, ja som bola na operácii v júni v trnave-euroclinic, stálo ma to 500e, a som veľmi spokojná.absolutne ma to nebolelo, možno boli nepríjemné iba tie injekcie na umrtvenie a to bolo vsetko.vôbec to nebolelo ani po zákroku a to som bola dosť prekvapená,lebo ludia mi hovorili a citala som ze to dost boli a mna nic a to som dost citlivá.po týzdni som isla na preves a na dalsí týzden mi ho dali dolu, cize 2 tyzdne obviazana hlava.na klinike bola ta výhoda ze som nemusela ist na predbeznú konzultáciu, tú mi spravili v ten den operácie.personál bol super, celý čas so mnou komunikoval.teraz uz kludne nosím cop a vôbec nieje vidno ziadne stichy.vrelo odporúčam, kto máte takýto problém a máte dostatok penazí tak neváhajte.vyplatí sa to