neviem co mam robit?ako to mam povedat rodicom?a frajerovi? som zufalaaa
mam 16 a som tehotnaaa!!
ludia majte pochopenie. neurazajte a nerozhodujte za nu ze ma ist na potrat. je to jej dietatko. aj ked sa to teraz vidi hrozne, su to len obavy z nepoznaneho , lebo nevie čo bude, ale je vela takych dievčat a myslim si ze ziadna nelutuje ze sa rozhodla nechat si to dietatko. vobec si nemyslim ze si tym zniči zivot, ved dneska su moznosti velke, da sa studovať, aj pracovať popri materskej, neodreze ju to od zivota. ja som sice otehotnela poloplanovane /to znamena ze som v 23 vysadila antiku kedze sme sa osamostatnili a nechali sme to na nahodu kedy to pride/ ale ak to povie rodičom priatelovi a tak čoskoro sa uz nad tym len pousmeje ked uvidi toho svojho anjelika, a este raz opakujem žiadne dieťa nezniči zivot svojej matke, skor naopak da mu iny rozmer!!!
"Nechapem" ani teba sa matka "nezbavila" ked si bola dieta, tak preco to radis druhym??
Interrupciu vymysleli pre ludi, ktori nedokazu niest zodpovednost za svoje spravanie. V praveku sa ludia vrazdili hlava nehlava, dnes vrazdia iba asociali. Interrupcia nie je nic ine ako legalna vrazda.
Nebola si nahodou chora a neužívala antibiotika? Lebo vtedy antikoncepcia menej učinkuje. Ja viem, že v 16stich už dievčatá skušaju s chlapcami všeličo, ale aj tak to bolo ešte skoro. Si mladá a už budeš mať na starosti dieťa. Čo už.
Len ziadne nadavky ano? Vsetko sa da predsa riesit slusne, nie? ^^
pozri si temu "ostala som tehotna" ktoru zalozila 16-rocna dominika. ja potraty neodsudzujem, aj ked asi by som na potrat nesla. Nech sa rozhodnes akokolvek je to tvoja vec. Ak si nechas babo, tak dufaj ze ta priatel a rodicia podrzia- ved na to ich predsa mame nie? :-) kolko ma priatel rokov? drzim ti palce... dietatom sa zivot nekonci ale dost sa zmeni :-)
Bohužial tak na to si mala myslieť ešte pred tým ako si sa s ním vyspala.
Majus-si v nezavideniahodnej situacii.Ale ako napisali viacere,darmo plakat nad rozliatym mliekom.Pises,ze mas dobry vztah s mamkou,aj s priatelom,tak sama uvaz,komu to povies prvemu...ale odporucam ti co najskor.budu stat pri tebe na 100%nebudes to mat lahke,ale po case zistis,ze byt matkou je uzasne,aj ked v takom skorom veku.zivot sa s tebou nehra,ale budes do buducnosti skusenejsia.drzim ti moc palce.
Ja na tom nic zle nevidim, otehotniet v 16. Skor odsudzujem tie zeny, ktore sa rozhodnu rodit az po 40, nie preto, lebo mali problem otehotniet, ale iba pre karieru a preto, ze sa bali znicit si postavu.
ale ako beriem.my jej odporucame babo si nechat a ty nenechat si ho.ale rozhodnutie je len nanej.a netreba ju odsudzovat za jedno alebo za druhe rozhodnutie.