mam 16 a som tehotnaaa!!

monika+íá

moi mozno ty si vrestala od rana do večera, ale inak to zas tak bezne nie je. ja dieta mam, a nevresti vobec, dieťa kriči ked niečo chce nie cele dni a učiť sa moze večer deti chodia spať skoro nemyslis? aj počas dna vela spia. ty asi o detoch vela nevies. a ked bude ona maturovat tak to dieta bude mať dva tri roky, takze ak uz nebude v skolke bude sa pekne hrat doma

moniqa87

a ked nechce ist na potrat, tak je to ta posledna vec do ktorej by ju mal niekto nutit... pretoze so sebou prinasa nemale rizika...

moja mama otehotnela v 17 a je tu... zije normalne a zvladla to, tak preco by to nemal zvladnut niekto iny

me for me

machulka: vies ku tym 15rocnym dievcatam..kazdy je stary na tolko ako sa citi..tak si myslim ze niektore baby niesu dost zrele ani v 18-ich a niektore mozu byt pripravene uz v 15-ich..vies teraz je troska ina doba,ja mam 17 a vidim to v mojich rovesnickach,kazda ma rozumu trocha inac..

moniqa87

moi, poznam babu, ktora otehotnela v maturitnom rocniku, zamturovala kratko pred porodom...
isla na vysku, dned je uz Bc. a robi si Mgr.
takze... nie je o com...
kto chce to zvladne, kto nechce sa vyhovara, ze to nezvladol...

moi

monika+íá, tie svoje kecy si nechaj, ja jej dobre radim, treba si zlozit ruzove okuliare a pozriet sa na vec realisticky. Ako sa bude ucit, ked jej bude doma decko vrestat?? To nie su predsudky ale fakty.

moniqa87

no tak mne ani 16 nepride ako dost vhodny cas...
ja by som najradsej pucovala zaludky uz 16-kam...
ale uz 17 tolerujem...

ja som zacala kratko po 18. narodeninach po 5 mesiacoch chodenia... teraz sme spolu 3,5 roka

monika+íá

moi netrep hovadiny nechapem prečo by nezmaturovala, netreba to zbytočne dramatizovať, je vela takych dievčat v pohode zmaturovali aj vysku si urobili, tak ju nestraste svojimi predsudkami!!!

machulka006

monika+íá : no... ja tu zvyknem vypucovať žalúdok 15tkam , ktoré stresujú, že sú asi tehotné.... 15ročné dievča je decko a nie dáma na sex... tých 16 je v dnešnej dobe také asi normálne, i keď, ja osobne keby som mohla vrátiť čas asi tiež počkám, ale ako hovorím,s kôr kvôli rozvinutiu vzťahu...
a jasné, že všetci s tým začínajú na strednej škole...aj naši rodičia tak začínali...a to sa nezmení... :D