mam 16 a som tehotnaaa!!

machulka006

nie je vôbec ľahké to povedať rodičov v 16tich... ja mám čoskoro 20 a neviem si reálne predstaviť, že by som otehotnela a mala to povedať našim...
s mamou som o tom hovorila, a povedala, že by som rozhodne nemohla bývať doma... a u "svokrovcov" asi tiež nie, keďže priateľová mama má problém s tým keď sme sami zavretí v izbe...

lll

nepanikar!najprv sa na 100% uisti ze naozaj si!ak ano tak sa zdover rodicom,radsej najprv tomu rodicovi s ktorym sa lepsie vies porozpravat o intimnostiach neboj bude to v pohode nebudes prva ani posledna ktorej sa to stalo!len v ziadnom pripade nechod na potrat,ja som mala k potratom neutralny vztah ale od kedy som videla videokazetu NEMY VYKRIK som absolutne proti!

machulka006

majus - drž sa...
a to stresovanie chápem, a myslím, že je to na mieste, takže ti moc nebudem písať, aby si nestresovala, i keď tehotným to moc neprospieva...

dd

zufalstvo Tebe ani dietatku nepomoze...moj osobny nazor - cim skor povedat rodicom, ako prvemu tomu, s ktorym si lepsie rozumies a aj frajerovi..cim skor to povies, tym skor sa to moze riesit..hlavne sa nestresuj!vela stastia!