neviem co mam robit?ako to mam povedat rodicom?a frajerovi? som zufalaaa
mam 16 a som tehotnaaa!!
"Nechapem" nechape prave ludske hodnoty, napriklad akym je aj LUDSKY ZIVOT. On/ona mozno kolkym ludom otravuje zivot, no aj tak ho/ju nezastrelia....nie?
tomu NECHAPEM nechapem ja co také napísal, zislo by sa jemu vyhresenie.
majus a nemohlo nieco ovplyvnit ucinok hak?takto som aj ja otehotnela.mala som ale 19 to bolo pred rokom.predychaj a zajdi na gynekologiu.drzim palce :)
a ja by som to najprv povedala priatelovi. ak vies, ze ta podrzi:) a potom budete pred rodicmi nato dvaja :) bude to dobre, uvidis... ked sa male narodi, bude milacikom celej rodiny
tak to urcite pripravena nie je. ale uz neskoro plakat nad rozliatym mliekom. ked ma okolo seba ludi, ktori jej pomozu, zvladne to... dospeje skor a bude riesit ine veci ako jej rovesnici. myslim ze prve roky este bude "musiet" vydrzat s rodicmi. ale to uz je len na nich ako si to zariadia. ale ja osobne si neviem predstavit, zeby som v 16ich otehotnela a odisla prec... rodicia by mi pomohli, aj keby najprv boli urcite sokovani a rozculeni... moj nazor je, ze ked clovek robi tieto veci, musi niest pripadne nasledky. ako vidime, ani antikoncepcia nie je 100%na
Majus, uz som babka, aj ked mlada.v prvej rade chod rychlo k lekarovi. Ak to potvrdi, povedz to priatelovi a necakaj, hned aj doma. Mat dieta v 17-tich nie je sranda, prichadzas o dost, ale ziskas vela.Radost s dietatka je neopisatelna. Na okolie kasli, nikto nezije tvoj život, len ty sama.pa a prajem veľa stastia.
mirkaa, ja som zas toho názoru, že 16-ročná vôbec nie je pripravená na to, aby sa starala o decko. Má chodiť do školy a učiť sa a nie venovať sa takýmto "zábavkám".
ja som mala 19 ked som otehotnela a to môj ocko nemohol môjho priateľa ani vidieť...takže bol zurivý...vždy si myslel,že so mna bude nejaká karieristka...a nie mama...priateľ samozrejme tušil,že sme asi tehotný tiež mal 19 no rozhodli sme sa byť rodičmi dnes sme spolu 8 rokov a už mame aj druhe dieťatko a môj manžel s mojim otcom sú naj.kamoši...a robím prácu ktorú som vždy chcela...a chystám sa aj študovať...no určite ak sa rozhodnete byť spolu osamostatnite sa...nie BYVAT S RODICMI!!!
kolko rokov ma priatel? nebude to lahke, ale urcite sa to zvladnut da. a urcite to nebude skazeny zivot, ale iny, krajsi, naplneny o lasku toho maleho cloviecika. mam znamu, ktora takisto otehotnela v 16, rodila ako druhacka na SS, aj skolu skoncila, je stastne vydata a ma 4rocneho syna :)
majus, nie je nieco co ti mohlo ovplyvnit ucinok?? aku antiku beries?? nepoznam ziadnu, ktorej cyklus je dlhsi ako 28 dni..poznam take, ze 21 dni tabletky a potom 7 dnova pauza na menzes..alebo tá nova 24,4... ty mas ake??