mam 16 a som tehotnaaa!!

monika+íá

ano jasne chapem ten letak si mala prečitať, len ma zaujimal ten vek pretoze nenarazam len na tuto temu ale vo vsetkych v ktorych sa pretriasa sex, tehotenstvo teenegerov sa najde vela ludi čo ich ostro kritizuju za skory nastup sexualneho zivota. pričom ja si myslim ze vek okolo sestnast je uplne normalny a na strednej skole sme začinali skoro vsetci v jednom ročniku. a po kolkych mesiacoch to si netrufam sudiť, lebo niekto je pripraveny po tyzdni niekto po dvoch rokoch vsetko je o pocitoch

moi

majus, to si chces vazne to decko nechat? Rozmyslaj trochu. Ved si len v 2.rocniku strednej skoly /predpokladam/. S deckom budes mat tolko starosti, ze mozno ani nezmaturujes. A so zakladnym vzdelanim daleko nezajdes... a hlavne, narobis starosti svojim rodicom, ved najma oni sa budu starat o tvoje decko. Teraz sa ti mozno zda, ze to zvladnes, ale realita je ina. Tvoje kamaratky budu behat po vonku, zabavat sa, cestovat atd. a ty stale len trcat doma a vymienat plienky. A ozaj, mas na to financie? Nuz ja ti radim, aby si si to dala zobrat kym je cas. Usetris si kopu starosti, ver mi.

me for me

a este nieco pre majus: sme skoro rovnako stare a preto ti chcem povedat ze ti drzim palce velmi moc,ja mam tiez 23-rocneho frajera a tiez sa nam stalo ze nam praskol kondom a ja som si myslela ze som v tom,ale zachranila som to tabletkou po,nastastie.. ale frajer mi hovoril ze keby som tehotna skutocne bola tak ze by bol stastny a ze keby som ho nechcela nech ho iba porodim ze on sa on postara:)urcite aj tvoj priatel je stastny ze ta ma,a spolu to isto zvladnete,potom daj vediet ako si dopadla..papa drz sa

machulka006

monika+íá : ja som mala 17 a bolo to po 4 mesiacoch vzťahu...
s priateľom som doteraz (2 apol roka)...
mňa neštve ten vek (17 ) ale to , že to bolo po tak krátkej dobe chodenia...ale už to nezmením...
priateľ mal vtedy 16 :D takže nedovolím si pisateľku problému kritizovať, jediné čo jej vytýkam, že si neprezrela poriadne príbalový leták TriRegolu...
ale ani s tým nič nenarobím..

me for me

nieco pre "nechapem" :neviem kto alebo co si zac ale nemas najmensie pravo sudit majus za to co sa jej stalo,ona to nechcela no stalo sa..a isto toto forum nezakladala aby tu citala karhajuce a opovrhujuce a neviem este ake prispevky,ty vies asi velke H o tom ako sa ona citi..som zvedava ako by si sa citila ty,co teda pochybujem lebo sa tu prejavujes ako zakomplexovana panna..majus moze byt uplne normalna super baba,no a?aj ja mam 17 a zo sexom som zacala chvilu po 16.narodeninach a tiez som skoro otehotnela a to neznamena ze som nejaka sliepka ktora nerobi nic ine len sexuje.od 15.si zarabam chodim do skoly a ucim sa dobre a popritom aj mam frajera uz dlho,a sexujem no a co,do toho ta je skutocne nic,co teenagerky ako my, robia!!!

monika+íá

baby ktore chcu mohli by ste napisat kedy ste začali sexualny zivot? kedze je v takychto temach dost negativnych ohlasov na skory začiatok tak by ma to zaujimalo . ja som mala napr. 16, teda na prelome 17 a nevidim dovod ze by som sa za to mala hanbiť

malinka

majus,,, ja ti poviem jedno " ber zivot tak ako pride a nikdy nelutuj to co sa stalo ale zaroven ho neber na lahku vahu" moj osobny nazor je ze ak sa to potvrdi na 100 % prvy kto by mal o tom vediet je tvoj priatel,a potom spolocnymi silami to osnamte aj rodicom! zo zaciatku to urcite nebude lahke ale postupom casu uvidis ze je to krasne a ze aj ked sa to stalo dost skoro nebola to chyba,, sama to uvidis ! ja hovorim z vlastnej skusenosti ,, ja som ostala tehotna ked som mala 18 ale i tak som sa bala.. a teraz ked moj maly chrobacik ma uz pomali 2 roky viem ze nic krajsie ma v zivote namohlo stretnut,, prajem ti vela stastia a hlavne sil ,, a neboj sa vsetko bude dobre

jajuska1185

pre nechapem: napísal/a si: "Sme v 21 stor. a nemusíme byť otrokmi nešťastných náhod a pre jedno zlyhanie znášať následky celý život." ,myslíš, že ked si "to" dá zobrať nebude mať následky celý život? ehm :) vtipné fakt