mam 16 a som tehotnaaa!!

moniqa87

teda majus, za tu tvoju nezotpovednost, co sa tyka uzivania antikoncepcie by si si fakt zasluzila vykarhat...

nabuduce ked budes do seba pchat nejake lieky, tak citaj pribalovy letak... lebo ked budes takto robit dalej, tak sa raz niecim priotravis...

simonka_a

majus...musim ta vykarhat...ze si trosku nezodpovedna...ved ked zacnem brat HAK tak si o nej vsetko potrebne predsa zistim nie?Kedy sa ma brat,ake lieky znizuju jej ucinok a jednoducho vsetko.bolo to velmi nezodpovedne,ze si o nej nevedela vsetko.

lenuliatko

joj no tak to bolo teda dost chyba ked si to nebrala pravidelne a este aj antibiotika.ale teraz uz nic stym neurobis.ale aj tak vela stastia :)urcite vtom neostanes sama ak je tvoj priatel rozumny a bude vam dobre :)budes hrda na svoje babatko a neskor aj na seba ze si to zvladla v takom veku :)

majus

tak vam moc dakujeeem.na potrat urcite nepojdem ak by sa aj nieco stalo a ja by som ho nemohla vychovavat tak ho dam radsej na adopciu alebo do toho hniezda zachrany urcite ho nezabijem ved nikto si predsa nevybera ci sa chce narodit niekomu kto ho necha zit alebo niekomu kto ho zabije!!ta antikoncepcia sa vola tri-regol je tam 28 tabliet 21 je hormonalnych potom by mal do niekolkych dni prist menzes dalej sa uzije 7 tabletiek to su uz lemn nejake vitamini ci nieco take.teraz som to uzivala len druhy mesiac.ano uzivala som antiobiotika a teraz som citala ze tie tabletky treba brat v ten isty cas a ja som to brala raz rano raz vecer no co uz.a dnes som sa dala objednala ku gynekologicke.objednala ma na 16.zatial to nejdem nikomu hovorit az ked sa to potvrdi.moj priatel ma 23rokov tak uz ma aj trosku rozumu keby to bol nejaky pubertiak tak neviem co by som robila.chodime spolu takmer rok a strasne sa lubime.

klarikee

potrat je najhorsia moznost aku si niekto moze vybrat.neurob chybu...drzim palce a prajem vela zdravia tebe aj babatku:)a neboj sa rodicia to budu musiet prijat,rozhodne im to povedz a aj priatelovi....nejde o to co si o tebe pomyslia ostatní ale skor o to aby si neurobila ziadnu chybu v tomto a aby si sa raz naozaj mohla na celu situaciu divat z hoadiska že si to zvladla,hoci to nebolo moc lahke:)

n..

no neviem prečo si sa tak do mna navažila a prečo by som jej nemala siahať až po päty.. .ona sem napísala a čaká radu od nás.. teda aspon tu psychickú ... ja len hovorim že ja by som šla na potrat ale zas sú aj také baby ktoré sú silne a ktorým pomôže aj rodina a tak si nechajú to babo lebo to je veľká zodpovednoť!!ale je to krasne:) ja takú rodinu nemám a určite by som to riešila tak i keď by ma to dosť mrzelo ale každý musí niesť nasledky tak už ako sa len rozhodneš bude to dobre:) držím palce a napíš ako si sa rozhodla

galilea

ahojte
no nemam slov na tie niektore prispevky je mi z niektorych normalne zle !!!

majus porozpravaj sa s priatelom vsak je to VASE nielen TVOJE predsa! neboj sa ,uvidis vsetko dobre dopadne