mam 16 a som tehotnaaa!!

lenuliatko

a preco?kde je napisane ze 16 rocne dievca sa o dieta nebude vediet postarat?kde je napisane ze to bude vediet 30 rocna zena?

lenuliatko

ona si vybrala:uzivala HAK.blba nahoda dala ze je asi vtom.tak co jej odporucas?ved si vybrala tu spravnu cestu.chranila sa a zodpovedne ako napisala.tak preco dosudzujes ju a nie tu hak co zlyhala?

nechápem

alpa ty žiješ v praveku či čo?? Dnes si človek môže sám vybrať, či si chce decko nechať alebo nie. Sme v 21 stor. a nemusíme byť otrokmi nešťastných náhod a pre jedno zlyhanie znášať následky celý život.

alpa

Tak "nechapem", nikto tu nepropaguje materstvo v 16.rokoch. Citaj pozorne a rozmyslaj pri tom. Jedna sa tu o konkretny pripad a konkr. cloveka. Tehotenstvo si vek nevybera a ked sa uz pritrafi, treba to riesit ako aj inu zivotnu udalost. Ked si normalna a ludska tak akceptujes jeden z dvoch pilierov moralky, ktorym je NEZABIJES!!!

lenuliatko

dobre to je pravda ze nie je vhodny cas mat dieta v takom veku .ale ked uz sa to stalo tak co?kazdy musi za chybu platit a nie len tak ju niekam posunut alebo niekam zatlacit do kuta ,skryt.musia niest zodpovednost.neotehotnela dobrovolne pokial sme si dobre precitali.necakala to ze HAKzlyha

n..

pfuu no to si ma ale znepokojila.... ja tiež beriem antikoncepciu a mám 17... a nechcela by som mať teraz bábo!!! ale keby sa pritrafilo tak by som išla na potrtat že vraj keď to je uplne v skorom štádiu tak sa ide len na injekciu .. ael neviem čo je na tom pravdy tak rýchlo to povec mame a lekárovy a tam zvážte dalšie možnosti.. ja viem dieťa je pekne ael predsa16 ano narodí sa jee pekne ale potom začne vyrastať do škôlky do školy a ty?? nič.. zo života.. len pri dieťatu...ael to je na každom každý by si vybral inak:) a akú to berieš antiku?

nechápem

ako môžete schvaľovať, že by mala mať 16-ročná decko?? vy sami by ste to v takom skorom veku nechceli, ale ju v tom podporujete. Je predsa vo veku, keď sa treba učiť, cestovať, spoznávať život a nie vymieňať plienky. A hodiť decko na krk rodičom je riadne nezodpovedné. Keď sa oň nevie postarať sama, nech ho ani nemá.