mam 16 a som tehotnaaa!!

kikina

majus, tak to rozhodne nie je tvoja vinaa ked si mala antikoncepciu, potom sa na teba mama az tak nebude hnevat .... asi nebudes moct normalne dokoncit skolu, tak ti radiim spravit si ju dialkovo .... apovec to hend rodicom! predsa to nie je tvoja vina ze to 1% z 99% sa prejavilo! :D wrrr--- drzim vsetko co sa da:)

mirkaa

majus, hlavne ze mamka a priatel budu pri tebe. na ostatnych sa mozes vykaslat. pohovoria par dni a zabudnu, kazdy bude mat svoje problemy a pride nieco ine... nie si prva, ani posledna :) si silna, zvladnes to :) a ved dietatko je radost, ja som toho nazoru, ze radsej skor, ako mat potom problemy s otehotnenim.. a budes pekna mlada maminka:) drzim palce a urcite chod co najskor k lekarovi.. nech vies na com si

majus

mam dobru mamu dufam ze to pochopi.aj dobreho priatela, ktory ma v tom urcite len tak nenecha.skor sa bojim co v skole, co si pomyslia znami rodina susedia a tak.a to uz nehovorim o tej ,,svokre,, ona ma priam nenavidi.

majus

ja tomu nerozumiem.ved uzivam antikoncepciu lebo mam nepravidelnu menstruaciu.vzdy ju uzivam 28 dni a potom to mam dostat, ale teraz nic uz su to 2 tyzdne, myslela som ze mi to len meska.ale kamoska mi dala vcera tehotensky test len tak zo srandy, a bol pozitivny skoro som odpadla.hned som si bezala kupit dalsi aj ten bol pozitivny.dnes som si spravidla dalsi bol tiez pozitivny.ja tomu nerozumiem ved som uzivala antikoncepciu a nevynechala som ani jednu tabletku!!!zatial o tom vie len ta kamoska.potrat neprichadza do uvahy!urcite nie!viem tehotenske testy nie su 100% ale uz som si robila 3 a kazdy bol inej znacky

kukuricka

jak jej to vobec moyete navrhnut abz sa ho zbavila?....ved to je chore.........sak to bude jej dieta,prosim vas nechcete aby mala vycitky po cely zivot, a este sa jej moze stat ze uz nebude mat nikdy dieta........prosim vas spametajte sa..to nie je riesenie, zabit dieta........

nechápem

no prosím, vy teenagerky sa asi nikdy nepoučíte: zrazu nevieš, čo robiť?? mohla si počítať s tým, že to môže AJ takto skončiť. Mala si mať premyslené, čo budeš potom robiť. Je zbyťočné strácať čas zúfalstvom, radšej sa čím skôr toho decka zbav, aby si nemala pokazený život. A nabudúce buď rozumnejšia.

dd

machulka - chapem..moji svokrovci (vtedy este potencialni) nevedeli do 5.mesiaca, ze som tehotna a aj to sme im to neoznamovali my, ale svokrin brat, pretoze svokra vyvadzala uz pri oznameni, ze sa ideme brat a to som ani tehotna nebola..

machulka006

dd - máš pravdu v tom, že by ju zatajovanie ešte viac zaťažovalo a stresovalo, ale ja proste úplne chápem, že je z toho v šoku a nevie ako to povedať...a komu skôr... je to strašne ťažké...
mňa by naši poslali rovno do kelu, takže možno preto sa takto k tomu staviam...
jednoducho by som si musela zbaliť veci...teda až po pôrode, do pôrodu by ma nechali doma, ale tak či tak by som msuela už vtedy riešiť bývanie, a ako som spomínala, "svokrovci" veľmi neprichádzajú do úvahy, pretože priateľová mama má nervy keď sme sa mi v izbe dlhšie ako pol hodinu :(

dd

machulka, aj mne je to jasne, ze to nie je lahke povedat taku spravu rodicom..ja som mala 21 ked som oznamovala rodicom, ze som tehotna a bala som sa jak male dieta trestu a kolena sa mi triasli, ze som myslela, ze odpadnem..ale pokial je na 100% tehotna, mala by to rodicom povedat cim skor, zatajovanie by ju podla mna len este viacej stresovalo..