Do leta buďme kočky!

mary-anne

dobre ranko.
suns- krasny prispevok.taketo dokazu navnadit a zlepsit naladicku.takze za vsetky ti dakujeme.. no na zaciatku nas tu bolo dost, teraz sme z tej "starej" partii ostali len dve:-(,co je smutne,ale nic s tym nespravime..takze nebude vadit,ked sa pridas. no chudneme tu,ale nie tak drasticky,tak zdravo:-) takze zdrava strava a pohyb..
no ja tiez veelmi rada pijem,najmä cistu vodu,vsade,kde idem by som len tu pila.hehe. ale furt na wc,to ma tiez nebavi:-)ale urcite pitny rezim pomaha k zdravemu zivotnemu stylu.

suns

babeny cafteee:) ja by som Vás chcela poprosit, ci by som sa nemohla pripojit aj ja:) normalne som tusim aj schudla, kym som si to cele precitala :P noo takze k veci, som nizucka, a celkoch chuda, 159/47 no ale problem je v tychto mojich troch suncickach na bruchu. Mam rychly metabolizmus, a ani cez zracie pubertalne obdobie moja postava neutrpela, ale tieto posledne Vianoce som si pekne davala do tela a pribrala som asi 4, 5 kil... sama som sa divila. Takze sunky na bruchu a troska celulka na zadku, chcelo by to vyformovat... tiez sa neviem prinutit cvicit, ked v takomto case pridem zo skoly.. idem tusim dat brusaky. Poradite mi nejake cviky na zadok? Pitny rezim je uzasna vec, keby moj mechur nemal kapacitu asi 1 centiliter:D a viete si predstavit, trepem sa do skoly do BA po autobusoch, casto cakavam, to aby som zacala investovat do pampersiek:P inak genialna diskusia, az na niektore vynimky tu nikto do nikoho "nepinda" a nenavaza sa... jupiiiii :) drzkajte sa:)

stacarka

ahojte :-)
pekne mary :) na zaciatok staci.. postupne to bude lepsie a lepsie :)
bambulos: vies, ono mozno tych 20minut 3x tyzdenne na steppery nestaci.. ale jedna vec: merala si sa? neschudla si ani na objem? mozno si zacala premienat tuk na svaly, a preto si neschudla na vahe.. svaly su tazsie ako tuk 10x.
ja by som ti odporucila viac pohybu aerobneho.. neviem ci stepper, ale nieco ako bicykel, beh, plavanie.. a podobne.. a nie 20min 3x za tyzden, ale aspon 40min 3x za tyzden..
ja som zacala teraz cvicit na bicykli kazdy den.. ako kedy zvladnem.. najviac som dala 45minut, ale na druhy den len 20.. na dalsi den som zvladla 35minut, na dalsi 20, potom iba 16.. treba aj oddychovat.. ale v kazdom pripade podla mna treba viac tych minutiek na nom :-)

eliska: s tym pohybom.. vies nie je pohyb ako pohyb :-) ale zase musim uznat, ze take deti vedia vycerpat.. mam 3rocnu sestru, takze viem priblizne ake to je :-).. ked sa stravujes zdravo, netusim preco je to tak.. mozno sa ti len zastavila vaha na chvilu a potom to pojde.. ako tu uz pisali mnohe baby.. niektorym sa zastavilo chudnutie aj na mesiac a podobne.. ine vysvetlenie nenachadzam..

eliška

Ja mám pohybu nadmieru.Mám 2 detičky 5 a 2,5 ročné a pri tých neposedím chvíľku.Stravujem sa pomerne zdravo,nejedávam ťažké jedlá,chlieb kupujem tmavý,máme radi tuniakovú pomazánku,kupujem tuniaka vo vl.šťave,jem veľa zeleniny.Ovocie ani moc nie.Pred tehotenstvami som vyskúšala pol roka byť vegetariánkou,pekne som schudla,ale teraz si neviem bez mäsa predstaviť život.Mám rada kuracie,morčacie a hovädzie.Ktoré je pre mňa najlepšie?To,že dusené je najlepšie,tak to viem.

mary-anne

eliška-- ako som uz tu pisala, tie posledne kila idu tazsie dolu a toboz po takom ubytku, ako si dosiahla ty.. no a hlavne tie tehotenske kila idu tazsie dole(ale to som len pocula,nemam este skusenost:-) ) no co ti poradit, len to,co pocujes a citas vsade- cvicit, zdravo sa stravovat...

eliška

Ahojte,ja som tu písala v sobotu,že mám 158cm a 65kg.Viem,že by som mala vážiť o takých 10kg menej,ale neviem ako to dosiahnuť,aby som do leta mala aspoň tých 60kg.To by som bola prešťastná.Ja som pribrala počas rehotenstva 25kg,vážila som 85kg,za 2 a pol roka som zhodila 20kg,ale tých posledných kíl naviac sa nemôžem nijak raz zbaviť.Poraďte mi prosím vás ako na to.Ďakujem všetkým.