Do leta buďme kočky!

: ))

to veika: ak budes cely tyzden jest iba cerealie, urcite schudnes, ale ak sa vratis k normalnej strave, priberies naspat a 2-nasobne. jo jo efekt

suns

cafik kocky, dnes som mala na obed sosovickovu polievku, opekane zemiaky a reznik v sezamovom cesticku:D ja ked som hladna, tak proste si dam na co mam chut.. ale kebyze chcem seriozne chudnut, nakupim si ovocie, zeleninku, chlebiky nejake dietne, cajiky a tak...cerealie, musli atd... ja sa potrebujem ale donutit do cvicenia! a doma! a hned! lebo za mesiac mi tie suncicky na bruchu nezmiznu z nicnerobenia, chce to aspon tak 3 mesiace, nie?

veika

cawteee no taq to som ja cerealna baba&:D len zopakujem ze chcem cely tyzden jest len fitness cerealie na striedacku jogurtove a cokol. noo taq je mi druhy den dnes som sice zjedla na ranajky cerealie ale na obed uz jogurt a na veceru 2 ciste rozky!!! no co ale chystam sa to nevzdat aj ked som to uz takto pokazila:D:D

stacarka

ahojte babenky :-) sa nam to tu pekne kopi, mary.. to je len dobre, no nie? :-)
suns, ja viem, ze je toho kopa na internete.. aj som co-to pozhanala :-).. len to musim prerobit, a vsade sa pisu ine udaje.. som z toho nervozna :-)
vahove rozdiely su tu dost velke ako pozeram.. my s mary a teda zrejme aj s katie potrebujeme schudnut "trocha" viac ako ostatne :-) teda vase vahy su vlastne o 5 kil mensie ako nase vysnivane :D ale tak nevadi.. uvidime ako jedno kilo navyse budeme brat my s mary, ked uz budeme chude :P :D
vcera som necvicila.. nemozem uplne kazdy den.. telo potrebuje aj relax.. ale dnes vecer na bicykel vysadnem urcite :-)
no, ale predtym ma caka 10 maturitnych otazok z matematiky.. nasa skvela profesorka nam totiz dala ako "predpripravu" naucit sa toto na pisomne maturity.. tak teda, idem na to :-) ozvem sa zase vecer :-)
pekny den

mary-anne

nie, nepocula som o tom a nejako ma to ani nezaujima.. je to vlastne zas nejaky druh diety a ja ziadnu dietu nechcem. ved uz mam aj tak jednu nutenu...

mary-anne

to je najhorsie, hlavne na psychiku, ked to riesis takto. ze sa prejes a potom to lutujes a places...proste sa musis zapriet a hotovo! ked to zvladnu ine, preco nie aj ty?!

sheila1

mala som uz aj viac kg-ale v tej tobe mi prestalo chutit jest sladke,a zacala som pracovat-moja prva praca-stresy-zaludok stiahnuty... teraz sa to vracia- ale snazim sa jest po malo a castejsie

mary-anne

no boky mam aj ja riadne:-)
cviky na vnutorne stehna? no ten znamy lezis na boku a dvihas nohy.. alebo vo fitku tam maju extra stroj na vnutorne stehna...no a tu ide hlavne o pevnu volu, co sa tyka toho jedenia. musis si stanovit nejaky jedalnicek, alebo hodiny,kedy a co budes teda jest.. aby si sa vyhla prejedaniu sa...a vela pit samozrejme..
ja mam zas sedavu pracu,takze potrebujem viac pohybu ja..
no a moja vysnivana vaha je tiez 55kg, len pri mojej vyske (174cm) neviem, ci to zvladnem....