Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
ak nechudnes tak potom zrejme robis nieco zle..aky je tvoj jedalny listok v normalne dni?kolko cvicis?
no wed nepokracujem lebo s tym nechudnem a navyse cerealie budem jest len do piatku ...potom idem mat ovocny a zeleninovy tyzden:D
tak potom preco v tom nepokracujes?urcite je to zdravsie ako cely tyzden jest len cokoladove cerealie, v ktorych je mnozstvo umelych sladidiel a cukru..ja osobne povazujem fitness cerealie za sladkost vhodnu maximalne na ranajky aj to nie kazdy den..radsej si nieco nastuduj o detoxikacii a ociste tela a potom si mozes dat 2-3 dni len na jednom druhu jedla...pocas takejto ocisty by sa mali jest hlavne prirodne produkty bez zbytocnych konzervantov a chemickych prisad
ale vy nerozumiete ze ja vela cvicim furt som v pohybe aj sa zdravo stravujem...ani mastne ani maso vooobec:D
dlhsie si to tu citam a veik poviem ti, ze robis hlupost..tvoj organizmus potreebuje rozne ziviny a tie z cerealii nedostane..preco radsej neskusis zdravo sa stravovat a cvicit?pojde to sice pomalsie, ale efekt je zaruceny
cawko no ja som to tu uz pisala mam 165 a 58 kg(už:D:D) ...mala som 60kg..
Čaute všetky chudnúce,ja sa tiež snažím,ako už viete zhodiť posledné kilá.Za 2roky mám 20kg dole.Potrebujem poradiť.Mojou problémovou partiou je bruško.Potrebujem z neho zhodiť dobrých 15-20cm.Aká strava a cičenie je na to najlepšie?Vopred vám všetkým ďakujem.
aka je tvoja vaha veika? /sorry za blbu otazku/
cawte no ale ja to mam uz taq vymyslene ze po cerealnej pojde napr. ovocna al. bielkovinova a ja uz potom urcite naspet nepriberem saq uvidite napisem?:DD
ahojte.. suns- presne, treba sa len donutit do toho.potom to uz pojde, ked si na ten rytmus zvyknes...