Do leta buďme kočky!

veika

no wed nepokracujem lebo s tym nechudnem a navyse cerealie budem jest len do piatku ...potom idem mat ovocny a zeleninovy tyzden:D

v

tak potom preco v tom nepokracujes?urcite je to zdravsie ako cely tyzden jest len cokoladove cerealie, v ktorych je mnozstvo umelych sladidiel a cukru..ja osobne povazujem fitness cerealie za sladkost vhodnu maximalne na ranajky aj to nie kazdy den..radsej si nieco nastuduj o detoxikacii a ociste tela a potom si mozes dat 2-3 dni len na jednom druhu jedla...pocas takejto ocisty by sa mali jest hlavne prirodne produkty bez zbytocnych konzervantov a chemickych prisad

v

dlhsie si to tu citam a veik poviem ti, ze robis hlupost..tvoj organizmus potreebuje rozne ziviny a tie z cerealii nedostane..preco radsej neskusis zdravo sa stravovat a cvicit?pojde to sice pomalsie, ale efekt je zaruceny

eliška

Čaute všetky chudnúce,ja sa tiež snažím,ako už viete zhodiť posledné kilá.Za 2roky mám 20kg dole.Potrebujem poradiť.Mojou problémovou partiou je bruško.Potrebujem z neho zhodiť dobrých 15-20cm.Aká strava a cičenie je na to najlepšie?Vopred vám všetkým ďakujem.

veika

cawte no ale ja to mam uz taq vymyslene ze po cerealnej pojde napr. ovocna al. bielkovinova a ja uz potom urcite naspet nepriberem saq uvidite napisem?:DD