Do leta buďme kočky!

katie29

Super cvik na vnutorne stehna je: lahnes si na podlozku, nohy vystres smerom hore, a davas ich od seba a k sebe, mozes zdvihnut trochu aj trup z podlozky, vtedy zabera aj brucho

katie29

Ahoj Sheila, ja si myslim, ze pri tvojej vyske, mas super vahu, ale tak ako uz pisala mary anne, zalezi to od toho ako to je to rozlozene po tele a od toho ci si ty spokojna. Ja mam tiez 160 cm a to mam vahu 65 kg, a ked budem mat vahu 55 kg, tak budem spokojna

mary-anne

ahojte baby.
no sheila.nemozem posudit, ci si chuda, ci nie.. nevidim ta.. aj ked bmi mas dobre. ale mozno to mas ako ja, ze zle "rozlozene" po tele:-) ja mam tiez bmi dobry,ale necitim sa vobec na to, sem-tam nieco treba este vylepsit:-))

zdrava strava a pohyb!!!

sheila1

ahojte :) mozem sa pridat aj ja? ja stale mavam nocne takze ranko tu budem kazdy den. mam tak 160 +-,teraz mam 49kg- som s toho nervozna pretoze som pribrala 2 kila a mam pocit ako keby som mala 100.pohlad do zrkadla je hrozny-holky som v poriadku?ja uz neviem.

mary-anne

ahojky suns:-)
no hej, mam fajn pracu,len to vstavanie hrozneee.. ale tak uz o jednej koncim tak je to fajn. a strieda sa mi to po tyzdni,takze bud.tyzden mam poobedne.....
noo ranajky- tri ryzove chlebicky s tvarohom,sunkou chudou,paprikou a paradajkou, bylinkovy caj. a co budem jest neskor, sa uvidi:-)))
no viem si predstavit tie nervy v skole a este mat aj zbytocne zatazeny zaludok,to velmi nepomoze.. radsej nieco lahsie,aby si to zvladla..
noo sem-tam pride sem kuknut zakladatelka temy,ale ozaj malo.... sem-tam niekto napise len tak,alebo ,ze sa chce pridat a nenapise... ale tak je to volne,nemozme nikoho nutit:-)))

suns

ahojky mary-ann... noo mas paradnu pracu, ze koncis uz niekedy poobede, je to super, len si musis trochu privstat:) noo ja mam pred sebou ovocny tanier a cajik, uz viem, ze na obed si dam nejaku polievocku a nejake menu, lebo som v skole, a centrifuga v bruchu na prednaske sa velmi nehodi :D uz ste len 2 ? Stacarka sa uci na maturitu? inak co chcela tie elektronicke temy, ma ich na internete, treba len pohladat:) referaty, seminarky atd:) a co ty mary? co uz mas v brusku? :)

mary-anne

priznam sa, vcera som necvicila.. hned po praci som musela ist do mesta (na nechtiky:-) ) a potom som bola len s priatelom.. ale tak dozeniem;-)
a co vy??