Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
bambulos-- kolko mas vlastne kil? lebo ked by si chcela schudnut menej, ze si len viac menej vyformovat postavu, vtedy tie kilecka idu tazsie dole a ani to nevidis a necitis poriadne.. kedze to nema z coho velmi ist dolu...
ahojte baby, citam toto tu vase chudnutie, ja sa uz vyse mesiaca stravujem tak, ze jem kazde tri hodiny, ranajky co chcem, desiata ovocie alebo jogurt, obed mam tiez hocico hlavne davam pozor na to aby nebolo vyprazane a mastne, to osobne ani nemam rada, olovrant mam len bielkoviny, bud ryby, cottage syr, zelenina, vajicka, pijem vela vody, 2 litre denne, a cvicim na steppery tri krat do tyzdna po 20 min niekedy menej kedy ako, a schudla som az jedno kilo, v sobotu som jedla normalne a uz ho mam nazad, nechapem , preco to chudnutie ide tak pomaly, teda skoro vobec, mozete mi poradit? ci to uz moje telo nereaguje alebo ako
dobre ranko prajem!
no mala som teda 20min, pri 2 zatazi, zatial nezvysujem, musim si zvyknut na pohyb najprv:-) a som sa rozhodla aspon kazdy den tych 20min, keby slo.. vcera ma cely den hlava bolela,zvladla som len 16min. ale som spokojna...
no ti nezavidim, matury. uff.. no si spominam na tie svoje. som sa ucila len noc pred nimi, byvala som na intraku,tam sa proste nedalo ucit:-)))
uuf.. tak to aby si uz isla spinkat nech si svieza! ;-)
a tak pekne na zaciatok :) a aku si si dala rychlost? neprehanaj na zaciatok.. vies ako :)
ja som pred chvilou zliezla z neho.. uz mam za sebou aj sprchu.. inak, ja som brutalne unavena.. cele dni sa ucim, pocitam.. a k tomu este aj bike.. tak dnes som stihla iba 10km za 16 minut.. ako som spokojna s vykonom.. zlepsujem sa.. ale je to malo :-(
asi budem musiet frcat na energetakoch ooch.. to je tak, rozhodnut sa chudnut pred maturami mesiac.. ach
ahoj stacarka. noo tak to som dost daleko od PL, to ano. a este v zivote som tam ani nebola, netusila som, ze este aj vyber v tomto tam maju:-)
no cvicila som vcera, 20min. ti poviem, zosadla som z neho, sa mi tak triasli kolena:-))) ale super bolo!! joj, zajtra mam rannu, uz o 4h vstavam :-(
a ako je to rozumne chudnúť? Stačí nežrať toľko tukov a kočky by ste boli hneď...
inak veika, ja mam presne tolko isto.. iba ze som o cm vyssia.. a ta vaha mi tak kolise.. 59-60 .. :) takze viem ako sa citis ;)
mary, tak to daleko.. to sa ti asi neoplati ist do pl.. ale vies co, mali tam tych typov hroooozne vela, a podla mna by sa tam nasiel aj pre celiatikov.. vies co, nabuduce ked pojdeme, tak ti to pozriem :P a ako rotoped? cvicila si? :P
veika, ja tiez milujem musli :) tak si ich davam jedenkrat denne.. nie viac.. pretoze musli obsahuju sacharidy.. su to vlastne ovsene vlocky v chutnejsom, ale kalorickejsom prevedeni.. su zdrave, ale skor to uzivaju ludia, ktori chcu pribrat :) ale ak ich budes uzivat v normalnych davkach, budes sledovat KJ, nemala si by si pribrat :) btw to vies kolko baleni zjes za tyzden? :D aspon 5 :)
stacarka- nuz, zito nesmiem tiez..
no byvam v jednej dedine tak 51km juzne od Zvolena...
no ok budem sa snazit pisat ale musli som sa rozhodla preto ze mi chutia:D aa aby to nebolo od veci mam 165 cm a 59 kg:((