Do leta buďme kočky!

stacarka

ahoj mary :) uz je poskladany? :P
ja som inak vcera dala 35minut a uplne v pohodicke :) presla som vyse 20km :) som spokojna.. kym mi vytravi obed, budem sa ucit, a potom pojdem nan znova :) pokusim sa 40minut :P
inak kupila som si specialny celozrnny chlieb.. nie je v nom ani stipka psenicnej muky. obsahuje lanove zrniecka a je skvelyy.. dala som si ho na ranajky so zeleninou :)
a na desiatu som mala jogurt.. na obed kapustovu polievku.. ako druhe mame zemlovku.. je zlozena z bielych rozkov, pudingu, ovocia.. takze to nejdem jest.. prilis vela sacharidov.. radsej si dam asi musli na veceru a na olovrant-hm, musim nieco vymysliet..
pekny den :-)

mary-anne

ano, uz je domka:-) este ho zlozit hehe no ale som este v praci, tak si to vychutnam moozno az zajtra...potom dam vediet, ked zajdem prve kilometre, dufam,ze bez nehody :-D

stacarka

ahoj dadka, konecne :P tebe ide chudnutie ako? :)
mary, uz ti prisiel? ja sa teraz drvim matiku, ale neskor, ked dokoncim jednu temu, pojdem na stacionarny :) tesim sa :P

mary-anne

ahoj Dadka, no uz som sa cudovala co je s tebou, ako aj s ostatnymi... no ja robim tiez na smeny, ale strieda sa mi to po tyzdni- rano a poobede,tak sa to este da zvladnut.. dufam,ze si tam spokojna.. nove zaciatky su vzdy zaujimave..
no ako sa mi dari? od minuleho stvrtku som necvicila, bo som mala hroznu bolestivu svalovku na bruchu. stravujem sa stale "zdravo":-), ale bez cvicenia samozrejme nic nevidno. dnes mi maju doniest novy rotoped, som sa tak rozhodla. sa teskam:-))

Dada7

Ahoj mary :)
Tak co?Ako to ide? Je mi luto, ze sem chodim tak malo, ale nemam vobec cas...MAm novu pracu a robim na smeny a medzitym vsetko mozne :(