Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
veika, a preco prave musli? :D:D si sa prihlasila na nejaky testersky pokus? ze ktore chutia najlepsie? :D:D
radsej si daj bielkovinovy tyzden:P pri tom schudnes viac ;)
a pis priebezne, nie az o tyzden prosim ta :P som zvedava na teba ;)
hm, neviem presne, co nemozu celiatici, ale viem, ze na vyrobkoch su vacsinou napisane upozornenia v style "pozor, vyrobok obsahuje stopy lepku, alergenov nejakych.." a podobne.. a tu je napisane, ze pozor, moze obsahovat nejake stopy po orechoch a tak :) takze psenica tam nie je.. iba zito .. celozrnny chlieb zitny.. take nieco :)
odkial vlastne si mary? :)
no ja to myslim smrtelne vazne:D saq napisem nabuduci tyzden ci som vydrzala:D:D
a ten je ozaj cisto bez psenice? teda vhodny aj pre celiatikov? no to by bolo fajn.. no len tesco, ci billu mame najblizsie 35km...
veika
to si myslela vazne? ved je to kravina :)
v polsku :D - tam je teraz vsetko lacne :P
a inak este som necvicila.. ucenie sa predlzilo.. a robim si maturity z predchadzajucich rokov.. este spravim matiku a idem na to.. :)
ahoj stacarka. no prve sme ho zlozili, uff :-) mama uz aj dala 20min. ja pojdem asi az vecer, musim este ist upratovat a tak...
to si kde taky chlieb kupila??? pre mna, ako celiaticku je to dost zaujimave.. takto som nic podobne nevidela..
ake hahaha???
hahaha