Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Do leta buďme kočky!

stacarka

veika, a preco prave musli? :D:D si sa prihlasila na nejaky testersky pokus? ze ktore chutia najlepsie? :D:D
radsej si daj bielkovinovy tyzden:P pri tom schudnes viac ;)
a pis priebezne, nie az o tyzden prosim ta :P som zvedava na teba ;)

stacarka

hm, neviem presne, co nemozu celiatici, ale viem, ze na vyrobkoch su vacsinou napisane upozornenia v style "pozor, vyrobok obsahuje stopy lepku, alergenov nejakych.." a podobne.. a tu je napisane, ze pozor, moze obsahovat nejake stopy po orechoch a tak :) takze psenica tam nie je.. iba zito .. celozrnny chlieb zitny.. take nieco :)
odkial vlastne si mary? :)

mary-anne

a ten je ozaj cisto bez psenice? teda vhodny aj pre celiatikov? no to by bolo fajn.. no len tesco, ci billu mame najblizsie 35km...

loli

mary- anne, ak samozem vyjadrit k lanovemu chlebu, tak je velmi dobrý , pretože Ti vyrovna hladinu cukru v tele a nebudes stale citit hlad a hlavne je zdravý... dostat ho kupit v Bille alebo v Tescu

stacarka

v polsku :D - tam je teraz vsetko lacne :P
a inak este som necvicila.. ucenie sa predlzilo.. a robim si maturity z predchadzajucich rokov.. este spravim matiku a idem na to.. :)

mary-anne

ahoj stacarka. no prve sme ho zlozili, uff :-) mama uz aj dala 20min. ja pojdem asi az vecer, musim este ist upratovat a tak...
to si kde taky chlieb kupila??? pre mna, ako celiaticku je to dost zaujimave.. takto som nic podobne nevidela..