Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Do leta buďme kočky!

mary-anne

ahoj stacarka.. no ja tu chodim stale, ale uz mi je blbe pisat len mne samej.. tak cakam vzdy , kto napise (nieco rozumne)
ako pokracujem? nooo tak teraz mam poobedne, tak cvicim rano, vcera som si dala 20min, az zo mna tieklo:-) zatial som schudla jedno kilecko :-)))

stacarka

je to vtipne, ale teraz tu akosi chodim iba ja hehe :D
no, tak znova som si dnes dala do tela uz rano.. ale zvladla som iba 20minut na bikeu (12km) a 20 minut posilnovania.. ked sa vratim z mesta (musim ist kvoli skole cosi), tak si dam znova 20 minut.. nech to trocha dozeniem :-)
a drzte mi paluchy v tom meste :-P
mary, ty ako? a ostatne baby ?!?! :-(( ste ma sklamal :-(( ste zo vzdali?
pekny den

sjuzi18

Predám Reductil- 28 tabliet po 10 mg -29 Euro
28 tabliet po 15 mg -35 Euro
98 tabliet po 15 mg -90 Euro.
Ceny sú vrátane poštovného a balného.
Posiela sa na dobierku poštou, prípadne osobne. zuzana.bujnakova@post.sk

stacarka

ahoj ahoj :-)
takze, su tu prazdniny = kopec casu nma ucenie a cvicenie.. a zacala som naozaj skvele podla mna :-)
40minut na bicykli a polhodinove posilnovanie vsetkych svalov na tele podla cd-cka :-) citim sa sice trocha unavena, ale zachvilu budem ok a vrhnem sa na anglictinu :-)
juj, som zvedava kolko toho dnes postiham.. vecer sa, dufam, ozvem :-)
teraz si idem dat desiatu :-)
pekny den :-)

stacarka

ahoj mary.. prepac, ze neodpisujem, ale radsej ani nechodim na comp, lebo vzdy ked tu pridem, som tu milion hodin.. a potom sa neucim.. a tak radsej ten cas venujem matike hehe :-)
ako sa ti dari?
ja som stale na tom rovnako.. zatial este nevidim vysledky.. cvicim ako kedy.. napr. teraz som 2 dni necvicila, pretoze som vcera hodinu a pol odhadzovala ten mokry sneh.. tak to mam akoze namiesto toho hehe :-) poviem ti, ze som bola riaadne unavena potom.. ale inak mam svalovku na rukach a chrbte z toho.. ale nohy nic, v pohode.. tie su uz asi zvyknute na zataz 8-).. ale dnes sa chystam na aspon 45minut :-)
ty ako? makas na novom bikeu? :-))
pekny den

veika

noo taq ja som cely tyzden jedla cerealie a ako som dopadla??? schudla som..asi 1 alebo 1,5 kg! a to uz dnes som dietu porusila:D:D a od pondelka idem asi na 90 dnovku:D

mary-anne

no ako tak pozeram, nejako to tu upada. co ste uz vsetky schudli?? :-)
no ja som vcera bola aj s priatelom v takom wellnes centre, sauna, virivka, ako supeeer som si oddychla:-) a hadam aj nejake tie gramy zhodila a vypotila :-D
a ako to ide vam?

emmilia

ahojte, tak pridavams a ku vam chudnucim :) asi na uvod, mam 19, 169 cm a 67 kg, co by nebolo AZ take strasne, kedze mne na vahe nezalezi, ale ide o postavu, chcela by som najma zhodit nejaku tu pneumatiku z bruska z bokov a zo zadku, aj ked viem ze chudnutim pojde asi z celeho tela dole, nevadi. doma pravidelne cvicim, kazdy den brusaky, a taky cvik na boky, rpesadanie z jednej strany na druhu, viem ze je to skor na svaly, a na spovenenie svalov, ale nemam k dispozicii ani bicykel stacionarny, ani orbitrek ani nic podobne,a v zime sa toho vela robit neda. snazim sa chodit plavat vramci moznosti. posledne 2 tyzdne som si upravila stravu, nepapam ziadne sladkosti, a aj ked ma pochyti nejaka ta nutnost nieco zladke zjest, tak si dam nejakumusli tycinku, nepapam ziadne parky, klobasy, sunku iba chudu hydinovu a len trosku, viacej zeleniny ( i ked sa toho vela pozhanat neda :( ). chcela by som poradit nejaky typ na aktivity, kedze ze je take o nicom pocasie, ako sa vy hybete, ako sportujete a tak :)

veika

no ja jem za beznych dni napr. na ranajky cerealie potom na obed napr. cestoviny zo syrom a inst. polievku a dakedy veceriam dakedy ne...napr. pecivo...a ja chodim na tanecnu a este k tomu mame telesnu tri krat do tyzdna a cez vikend korculujem...wela chodim...no nwm..