Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
ahoj stacarka.. no ja tu chodim stale, ale uz mi je blbe pisat len mne samej.. tak cakam vzdy , kto napise (nieco rozumne)
ako pokracujem? nooo tak teraz mam poobedne, tak cvicim rano, vcera som si dala 20min, az zo mna tieklo:-) zatial som schudla jedno kilecko :-)))
je to vtipne, ale teraz tu akosi chodim iba ja hehe :D
no, tak znova som si dnes dala do tela uz rano.. ale zvladla som iba 20minut na bikeu (12km) a 20 minut posilnovania.. ked sa vratim z mesta (musim ist kvoli skole cosi), tak si dam znova 20 minut.. nech to trocha dozeniem :-)
a drzte mi paluchy v tom meste :-P
mary, ty ako? a ostatne baby ?!?! :-(( ste ma sklamal :-(( ste zo vzdali?
pekny den
ahoj ahoj :-)
takze, su tu prazdniny = kopec casu nma ucenie a cvicenie.. a zacala som naozaj skvele podla mna :-)
40minut na bicykli a polhodinove posilnovanie vsetkych svalov na tele podla cd-cka :-) citim sa sice trocha unavena, ale zachvilu budem ok a vrhnem sa na anglictinu :-)
juj, som zvedava kolko toho dnes postiham.. vecer sa, dufam, ozvem :-)
teraz si idem dat desiatu :-)
pekny den :-)
ahoj mary.. prepac, ze neodpisujem, ale radsej ani nechodim na comp, lebo vzdy ked tu pridem, som tu milion hodin.. a potom sa neucim.. a tak radsej ten cas venujem matike hehe :-)
ako sa ti dari?
ja som stale na tom rovnako.. zatial este nevidim vysledky.. cvicim ako kedy.. napr. teraz som 2 dni necvicila, pretoze som vcera hodinu a pol odhadzovala ten mokry sneh.. tak to mam akoze namiesto toho hehe :-) poviem ti, ze som bola riaadne unavena potom.. ale inak mam svalovku na rukach a chrbte z toho.. ale nohy nic, v pohode.. tie su uz asi zvyknute na zataz 8-).. ale dnes sa chystam na aspon 45minut :-)
ty ako? makas na novom bikeu? :-))
pekny den
no kde ste sa podeli?!
noo taq ja som cely tyzden jedla cerealie a ako som dopadla??? schudla som..asi 1 alebo 1,5 kg! a to uz dnes som dietu porusila:D:D a od pondelka idem asi na 90 dnovku:D
no ako tak pozeram, nejako to tu upada. co ste uz vsetky schudli?? :-)
no ja som vcera bola aj s priatelom v takom wellnes centre, sauna, virivka, ako supeeer som si oddychla:-) a hadam aj nejake tie gramy zhodila a vypotila :-D
a ako to ide vam?
ahojte, tak pridavams a ku vam chudnucim :) asi na uvod, mam 19, 169 cm a 67 kg, co by nebolo AZ take strasne, kedze mne na vahe nezalezi, ale ide o postavu, chcela by som najma zhodit nejaku tu pneumatiku z bruska z bokov a zo zadku, aj ked viem ze chudnutim pojde asi z celeho tela dole, nevadi. doma pravidelne cvicim, kazdy den brusaky, a taky cvik na boky, rpesadanie z jednej strany na druhu, viem ze je to skor na svaly, a na spovenenie svalov, ale nemam k dispozicii ani bicykel stacionarny, ani orbitrek ani nic podobne,a v zime sa toho vela robit neda. snazim sa chodit plavat vramci moznosti. posledne 2 tyzdne som si upravila stravu, nepapam ziadne sladkosti, a aj ked ma pochyti nejaka ta nutnost nieco zladke zjest, tak si dam nejakumusli tycinku, nepapam ziadne parky, klobasy, sunku iba chudu hydinovu a len trosku, viacej zeleniny ( i ked sa toho vela pozhanat neda :( ). chcela by som poradit nejaky typ na aktivity, kedze ze je take o nicom pocasie, ako sa vy hybete, ako sportujete a tak :)
no ja jem za beznych dni napr. na ranajky cerealie potom na obed napr. cestoviny zo syrom a inst. polievku a dakedy veceriam dakedy ne...napr. pecivo...a ja chodim na tanecnu a este k tomu mame telesnu tri krat do tyzdna a cez vikend korculujem...wela chodim...no nwm..