piste kto takuto ppp mate
Záchvatovité prejedanie
sony...tak ti nechapes bubu, ze je dva rozky s jogurtom a ked ti poviem, ze ja som bola schopna do dna zjest polku jabka???a to som mala vycitky...???da sa vsetko ale treba zvazit ci ti to naozaj pomoze...mne to teda vbec nepomohlo...po pol roku som bola tak strasne vycerpana ze som nevladala prejst z jednej izby do druhej, a cele moje telo sa uplne pomiatlo...a ked som zacala normalne jest tak som pribrala tak, ze teraz mam viac ako predtym...chcem s tym nieco robit, ale uz nie tak drasticky ako predtym...lebo to nemalo ziaden vyznam...ale fakt ziaden...odvtedy vsak myslim na jedlo kazdu minutu a nemozem prestat...davam si pozor co jem, neskor jem vsetko bez rozmyslu...tak uvazte ci vam to za to stoji...
buba:..dnes som to posrala a statocne..som nestihala jest tak som do seba fastfood o 8mej dala a teraz este syr s keksami..zajtra to musim vylepsit..ako nech sa akokolvek snazim nieco ako 1 jogurt a 2 rozky u mna nehrozi, lebo uz po pol dni nevladzem ani chodit od unavy a nemyslim na nic ine..ako si to dokazala??si si len tak povedala nejem a bum??..
sony:
ahojky
no tak vidis ze sa to da a kolko malo staci k radosti :DD..fakt to nepapanie vecer pomaha..no a ja uz celkom v pohode...papam stale malo ale som ok...uz si telo asi zvyklo...no a kolko merias??bo nieze si len nahovoras ze si tucna..mne chybaju este take 3cm a idem na ten casting tak makam :DD..
ahojtee..som mala comp pokazeny a casu malo, tak som tu ani nebola..
no nepokrocila som, teda ja tak ze raz sa rano postavim na vahu a mam 53 postavim sa dalsie rano a mam 55..neva..ale dnes uz po 6.tej nejem, iba ovocko aj to nie moc..som zistila ze ked sa potom nenajem mam ploche brusko rano a moja prva myslienka po zobudeni nieje zraadlo, ale hocico ine..tesim sa z toho a dufam ze mi to vydrzi..a dnes som sa nestravovala moc dobre,ale zato som toho nepojdela vela!!
buba, ty ako pokracujes??--uz sa necitis slaba??a avinka ako??
haloo,kde ste vsetci :O ako msa dari?
sony..no presne..ideme von,nahodime masku,meke up,handry,opatky a pritom sa za tym vsetkym skryva iba mala dusicka,ktora v sebe nieco potlaca.skryva sa za tym vsetkym,aby mozno niekam zapadla a samozrejme ,aby sa aj sama sebe pacila a dobre citila.no..
buba..no vidis.a mam este otazku,ked si vedela,ze treba schudnut,preco si s tym nezacala teda skor a pomalsim tempom chudnutia?to by bolo urcite lepsie.. a taketo rapidne chudnutie..neni dobre,ved vidis.a jo jo sa skor ci neskor dostavi.. (mozem sa opytat na aky casting sa chystas?na miss?ci iny?)
ok tu uz asi baby konci sranda...tak dnes rano som sa zobudila a cestou vo vytahu mi prislo hrozne zle...az na zvracanie a na odpadnutie...mam 17 rokov 178 cm a za 16 dni sa mi podarilo schudnut z 69 kilo na 63...ale ak mi ma byt takto zle castejsie kaslem na celu dietu:( idem si lahnut lebo mi je fakt nanic
sony:
no musim daco pre to obetovat a tak s tymi 5-timi kilami zabojujem...vsak ked som to zvladla doteraz tak toto nebude problem...len neviem co mam mame povedat..ona si bude mysliet ze mi uz sibe.sice je to aj z casti tak lebo rapidne schudnut az par dni nie je bohvie co ale nic mi nezostava....takze nie si jedina co rodicia nechapu.vies pre nich sme vzdy krasne lebo sme kusok z nich :)) ale tak uvidime..vaha nas nemoze dostat..vsak su to len cisla...
..dnes som sa zase vyznamenala..ze dam si den bez jedla aby som sa precistila a tak..som vydrzala asi pol dna a odvtedy akoby sa telo zblaznilo a som hladna ze by som aj Vas pojdela!!
avinka: a to je pravda s tym sebavedomim..ja ked som pekne nahodena, na jedlo ani nepomyslim, lebo sa citim pekna, ale akonahle natiahnem doma pyzamo,teplaky..tak by som jedla aj za dvoch..asi aj po dome v opatkoch chodit..:((
buba: tak ked chces robit modelku, na zaciatku je to dost, to hej tam musis byt chudulinka..som mala kamaratku no a tu to velmi bavilo, len to potom prestala prave kvoli dietam, ona sa proste nedokazala vzdat sladkosti.
no takze zajtra pisem ako som vydrzala..ja dufam ze po 5. tej nic nezjem, iked..mam ist k otcovi na veceru..ten zase bude hubovat ze co za kravinu som si to vymyslela..