čakám dievčatko :))

tana 147

aj my byvame u svokrovcov...neda sa povedať, že by sme sa nemali radi...no tiež sa nevyhladavame...je to iné ako vlastní rodičia...tak som aj rada, že ste mi to poradili..radila mi to aj segra, no ked ste mi aj vy poradili tak porozmýšlam...ked som svokre povedala, že chcem vanu rohovu a hydromasaznu, tak sa normalne nahnevala, že čo to chcem že to su zle vane, že sa tam neda prat, ale ja chcem vanu na kupanie...že sa tie trysky upchavaju a pod. len pekne varte...ked ste doma

mojaeni

tak to ti zavidim, tiez som niekedy rada varila, ale nejak ma to preslo. vcera som mala len leco a pred tym vysmazany syr,mnam...take zdrave jedlo:o)

mojaeni

to mi hovor, ja by som si dala gulas, ale okrem zemiakov nemam doma nic...nerada varim, odkedy sa mi to stalo dennou povinnostou.

mojaeni

a co aj ty mas zly vztah so svokoru? k tejto teme - svokra sa ja nikdy nevyjadrujem, lebo ja mam celkom korektny vztah, aj ked nemozem povedat, ze nejak velmi hlboky. Skor taky,ze spolu vychadzame v norme.
No ak sa ti ten obklad paci, tak preco nie.Podstatne je, aby si boal so svojim bytikom spokojnaa citila sa v nom dobre, nie?

tana 147

inač teraz sa opýtam trosku odveci..ale chcem počuť vas nazor:D netýka sa to vobec tehotenstva...kupili by ste si rovnaký obklad do kupelky ako ma vasa svokra??? lebo neviem ziadny sa mi nelubi, no a prave jeden jediný sa mi paci no ma ho prave ona...lenuliatko tvoj nazor asi viem...:DDD alebo sa mylim???