čakám dievčatko :))

anka.

stačí dakujem, odborné články som si už vyhľadala. len som chcela vedieť, či to dávajú aj normálny ľudia, či len celebrity. lebo ja nikoho takého nepoznám. ale ja sa priklánam k názoru, že asi nie.

anka.

lenulik, pozri prosím do témy pupočníkova krv a napíš tvoj názor a či si sa na to dala. prosím !!! čakám babatko a neviem sa rozhodnúť

lenuliatko

hmm no tazke cvile myslim.ale aj tak to povazujem za najkrajsie obdobie mojho zivota.
moja svokra sa nikdy nezmierila ze som jej vzala jej synceka.ten vsak nema 5 rokov ale 23.nemohla sa zmierit ze sa chcem vziat pritom sme spolu chodili 4 roky a vedela o nas vsetko.az po svadbe sa prejavila.neskor mi kricala ze neviem udrzat ani decko v sebe.hruza.
ale naucila som sa nanu kaslat :)
moje cele tehu bol adrenalin aj spolu s porodom

lenuliatko

no mala som dost velke stresy.vdaka svokre.slabo som krvacala.to sa ale vyriesilo.lezala som oddychovala.ale neskor som mala autonehodu co mi dopomohlo viac k stresu a musela som zase lezat a byt v pokoji.lenze moja svokra si pokoja nedala a ked som bola unich na navsteve vyslala ma na povalu po nejaky tazky kufor a ja truba som chcela pomoct a sla som potom.zacala ma boliet brusko.cize zase v posteli.a aby toho nebolo malo v 8.mesiaci som sa strepala na bok a brucho na shodoch pred bytom.susedkin syn tam nechal auticko.nevsimla som si to.ale vsetko bolo v poriadku.ale aj tak trpnem ci sa to nejako neprejavi na malej :( zatial vyzera ze nie drzi uz sama hlavicku usmieva sa v kuse a nie je ani taky placko :)

ele

Lenka a mozem sa ta opytat co hrozilo tvojej malej? Preco ze si o nu skoro prisla? Skoro si sa otvarala? Akosi ma to zaujima, ak ti to nevadi.

lenuliatko

aj moje je to prve a ja sa bala ze mi ostane ovisnute brucho.celulitidu mam tak isto.aj ked nie az hroznom stadiu.tomu sa neda vyhnut.ale cvicim na stepery a pijem vela tekutin co musim aj tak kvoli mlieku a zlepsuje sa to.je vidiet ze to mizne.ak mas pohyb.cez tehu to je ine.mas dovody nato aby si necvicila.nemusis sa tym trapit.ja som musela jendu dobu len lezat skoro som o malu prisla.takze popracujes na sebe az po porode.ak budes mat cas :)ked bude babatko spinkat tak si zasvicis :D ak budes vladat.prve tyzdne kym si najdes system su tazke.ja som myslela ze ma porazi.nevedela som co skor :D

ele

Kraska to je moje prve a mam 27 :-). Lenka, som asi stihla, ludia mi to hovoria, okrem brata, ten je uprimny :-D... No ked sa na seba pozriem zozadu hola do zrkadla, tak sa desim tej celulitidy. Predtym som ju nemala :-( Ja si myslim ze este budem priberat, lebo rucicka na vahe z rana na rano ukazuje viac a viac. Ja som cvicievala od zaciatku tehotenstva Zorababy na DVD, ale teraz sa na to necitim, som akasi mantava a tie cviky su dost narocne. Tak zostava mi to plavanie a ten kurz.