Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čakám dievčatko :))

mojaeni

hm, nic v zlom, ale preco sa v kazdej teme toci a debati o svokrach. uz som to citala v teme ostala som tehotna, tuzba po dietatku, tehotenske brusko, teraz zase tu...ale to by ani nevadilo, len nech tie svokry nekraluju nad vsetkymi ostatnymi temami.

lenuliatko

casamia to ze som zatial nepracovala neznamena ze mam obe ruky lave.myslim ze aj na domacnost a starostlivost o dieta treba byt sikovna.

_Marek

Ja chapem ze ludia si nesadnu.Tato situacia vsak nevznikla preto zeby Lenka bola k nej drza alebo nepacilo by sa jej Lenkine spravanie.To praveze nie.Ona dala jasne najavo ze je to o peniazoch.Proste mala vybratu nejaku inu nevestu premna ci co a bola ako ona hovori z "lepsej spolocnosti".Taketo veci ja vsak neriesim.Mna to nezaujima.Peniaze pre mna neznamenaju tolko co Lenka s Alexandrou.

casamia

Marek... zacinala som slovickom MOZNO a tvoja mama asi vie preco ju nema rada. Vy ste jej rodina, tak preto nechapem...ale to je vasa vec, len som chcela priniest aj iny pohlad na vec. Clovek ma tendenciu hladat chyby a priciny v druhych ludoch a na svoju ucast casto zabudaju. Good luck!

_Marek

Casamia vobec tomu nerozumies.Nie je to tak ani nahodou.Moja mama nema rada skoro nikoho.Akurat tak seba.Ak nerozumies neposudzuj ci je Lenka fajn alebo nie.Ja viem snad najlepsie preco som si ju vzal.

casamia

a mozno ze tvojej svokre vadi to, ze mas dve lave ruky a stitis sa roboty. Boji sa ze tie ich "miliony" uz neotocis, ale minies. Ved zober si to aj z druhej stranky veci.. Kebyze si fajn baba, mala by ta rada urcite, ved si zenou jeho milovaneho syna.

lenuliatko

hmm no mozno :D ja to uz tak ani velmi neriesim.riesila som ju na zaciatku.mamu mam daleko a verila som ze mi prave svokra bude moct byt takou oporou akou by mi bola mama keby bola primne.a vidis.moja mamina ani nevie aku mam svorku nehovorim jej to lebo by sa dost trapila.
premna je dolezite ze marek stoji primne a zastane sa ma ak treba.alexandra a marek su premna najdolezitejsi.
ale svokra mam dobreho.on je jednicka :)