Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čakám dievčatko :))

Zora22

baby ja mám opačný prípad.Moja svokra aj so svokrom nám závidia rohovú vaňu aj obkladačky skrátka všetko.A pretú závisť ich z manželom nemáme v láske.

kraaska

ako vas tu citam,je hrozne mat zlu svokru :(( moja je zatial ok,ked sa obcaas zacne starat tak je trosku poviem svoje a je po probleme :)

_Marek

A k tym obkladackam ci kachlickam do kupelne.My nemame nic rovnake s mojou mamou pretoze ta by nas zozrala.Teda Lenku.Ale mame tu vanu o ktorej bola rec a trisky sa neupchavaju.pravidelne cistime a nic sa este nestalo.Myslim v byte este.Teraz v dome zatial nevieme.Sme tu kratko.

_Marek

Ak sa mozem pripojit...Vyjadril by som sa k tej teme ze ako vnimaju chlapi Vase tehotenstvo.Ja som si to zo zaciatku az tak neuvedomoval ved Lenke ani brusko nebolo vidno.Ale verim ze pre kazdeho z nas je to riadny zazitok citit a vidiet na Vasom brusku vlastne dieta ako sa hybe.Takze ja som bol uplne uzasnuty.
No a ak mozem tak aj k tej Vasej vahe sa vyjadrim:nerobte si mindraky.
Tak ja len tolko.Marek.

dd

:D viem si predstavit...ja som zvedava, az sa my raz s manzelom zmozeme na vlastny byt, alebo domcurik, ze jak bude svokra hodnotit nase zariadovanie..ale nepredpokladam, ze by nam to mala vychvalovat :D..

tana 147

nemam rada, ked sa nam do zariadovania pletu svokrovci...preto sa mi aj zhnusili...to ste ju mali vidieť, aka bola nasrata, ked sa dozvedela že si ideme dať hydromasaznu vanu,...normalne mi odvrkovala celý den...sa somnou ani normalne nebavila.....chodia s nami na nakupy aby nam poradili...nejdem to sem radsej ani pisať.

tana 147

dd...ved ja som tiež toho istého nazoru, a neviem neviem či by som si dokazala dať taku aj ked sa mi paci...by si myslela, že po nej opakujem...a bola by strasne pysna,že som opakovala po nej...budem si musieť najst inu...uvidíme este..síce manzel nechce tiež preto, že ju maju oni

dd

a vanu tiez pouzivame z 99% na kupanie :D.ale obcas sa stane, ze vo vani alebo v umyvadle preperiem nejaku vec, napr.ked sa dcerka pocika, niecim okydka..ale to je ozaj len obcasne :).

dd

:D Tana, v tomto sa ja pridam k Lenke, ja by som si nekupila rovnaky obklad ako ma svokra..aj ked, ona ma v dome pekne obklady, aj sa mi celkom pacia, ale uz len preto, ze s nou tiez nemam dobry vztah, tak ako Lenka..uz dost som mala toho, ked nam dala presne taku istu obedovu supravu, ako ma ona dalsiu v pivnici..zatial ju ani nepouzivame..

mojaeni

No ja zvycajne tiez periem v pracke:o) alebo nieco preperiem v umyvadle. S tymi vanami s tryskami nemam skusenosti, ale moze byt, ze sa to casom upcha, alebo zeby zanieslo od vodneho kamena? naviem,ale urcite muisa daco vydrzat.