Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čakám dievčatko :))

lenuliatko

naopak.ja z vychodu on zo zapadu.a byvame na zapade.podla mna je problem v tom ze ona je zvyknuta nato ze vzdy mala vsetko co chcela.ze vsetko dosiahla.no a prisla taka mala zaba a jej to nejako prekazila :D povedala mi ze ona mala pre svojho synacika vysnivanu inu nevestu.oni su trosku zazobanejsi.ja z jednoduchej rodiny kde sa miliony nikdy neotacali a jej to vadi.

lenuliatko

skusala.pytala som sa jej to.tvarila ze nic.ze ona nevie zeby sa zle spravala.
totiz problem je v tom ze som jej vzala syna.to aj marek tvrdi ze proste on sa citi ako keby nebolo normalne ze sa ozenil a chce zit so svojou rodinou inde.
vzali sme sa pomerne mladi lenze nema nam co vycitat ja som nebola tehotna.takze sme sa nebrali preto.ale proste sme to chceli.bolo to z lasky.a ani teraz po roku a pol sa stym nezmierila.

kraaska

ja viem :) s manzelom sme sa natomto hadali ale uz sa mu zapacilo :) akurat mi prisla domov svokra,kupila malej dupacky,ciapocky,marne jej vravim ze je este skoro...

lenuliatko

marek?!:D a ty tu co robis?:D mas cas na net?pokial viem si zasity v pracovni a makas na projekte :D
chapete to?ja na poschodi sedim pri malej ktora spinka a marek je dolu pod nami a pracuje :D

no k obkladackam :D JA OSOBNE BY SOM SI NIKDY NEDALA OBKLADACKY AKO MOJA SVOKRA.povazala by ma za neschopnu najst si lepsie.LENZE ak mas tana dobry vztah so svokrou tak v pohode ale ak nie nerob to radsej.ta moja by urcite vsade vravela ze aka som ja neschopna ze si neviem sama vybrat.u nas ma marek nato lepsi nos je architekt takze on vela veci vyberal a mas toho mnoho na vyber.skus este hladat :)