čakám dievčatko :))

mojaeni

nejak mi to nejde dole hrdlom. samozrejme, ze nealko:o)
TAk dufam, ze obe nieco vyberiete.
Inak, ja som si kupovala kociar cez inzerat, ale mala som stastie,bola to taka mlada zazobana mamicka, ktora kociar mala len vo svojej vile na prechadzku po chodbe, aby jej dieta spalo. na von pouzivala iny. Takze bol ako novy, koliesko ani netuknute, ziaden skrabancek, mala som k tomu aj autosedackua aj sportovu kombinaciu, tak som nemala nad cim rozmyslat.

tana 147

krasska tebe chuti aj alko ??? lebo ja ani na narodinovej oslave čo sme mali teraz cez víkend som nedokazala vypiť ani glg vinka...
no my to zasa mame blizko do polska, tiež ten zloty ide pekne dolu:DD len kto bude kupovať na sr...:D

kraaska

a dufam ze pijete nealko! :DD mojaeni nazdravíčko :) my sa chceme ist kuknut do madarska,mame to blizko,a teraz je dobry forint,tak dufam cez vykend ak ocino nerobi...

mojaeni

Ja mam skoro kompletnu vybavu po dcerke, chvala bohu tohto som usetrena. Vecicky ani vobec nejdem dokupovavt, hlavne nie tie najmensie, pretoze tych mam dost a pravda je, ze abbatko prve mesiace velmi rychle rastie.
Mne treba len take prkotinky, ako su flasky, cumle, plienky, odsavacku, veci na kupanie, a tak.
jedine, co som si zatial kupila, su navliecky na paplonika podusku. a chcem si zohnat este detsku ohradku.

mojaeni

hm, ja som doma, a asi aj preto tolko jem. Akonahla mam viacej behaciek, nie som doma, tak na jedlo ni nepomyslim. Takto len snorim po skrinkach.
Niekedy som aj ja vypila viacej, aj vyse troch l vody a to som tiez len odbehovala z kancelarie na zachod.
Byt doma nie je zle, ale ked mala dcerka tak rok a pol zacalo mi z toho zasibavat, stale ten isty stereotyp,navyse stale sama s malou, odstahovana od rodiny, priatelov...aj teraz mam este problem si zvyknut, ale uz budem mat viacej starosti pri dvoch detoch, tak mozno nebudem mat ani cas na seba.

tana 147

ahoj krasska...no ja som akurat vcera bola obzerať kočiky..ten atlantic som už rozhodnuta preň:D no a kupila som si akurat bielu dečku vcera:D postielku a tie veci okolo toho este nemame, lebo prave teraz prerabame byt, sme ho pred 2 týždnami kupili, tak este to nemam kde davať:D
inač mimochodom už od 7 do teraz som vypila 2l tekutin...a zasa musím na WC

kraaska

aj ja pijem vela,a potom ledva stiham chodit na wc :) uz ste kupovali nieco pre male?ja mam zatial iba postielku,a prebalovaci pult..