čakám dievčatko :))

tana 147

ale vies si ma predstaviť??? vkuse beham na zachod...este ze mam dobru pracu, kde si to možem dovoliť:D ty si doma, čo??? ja si neviem inac predstaviť byt doma na materskej..sranda to bude uplne zmena premna:D

mojaeni

tak to si dobra, ja ani z daleka tri litre denne nevypijem, ja sa vmestim do tych dvoch.Ale viac uz do seba na silu nedam,, to bude asi aj tym, ze v jednom kuse nieco prezuvam :o)

mojaeni

tana, ale aj tak sa citim uz taka nakysnuta, ako keby som mala na sebe aspon 7kil. neviem cim to je. Asi ze ozaj, rastiem do sirky.Aj mne chuti jest a hlavne sladke, co mam proti tomu robit.

tana 147

mojaeni...no to ti poviem...mame každa nejaké problemy...kolko vypijete denne tekutin??? neuveríte mi, ale ja každý den okrem víkendu, vtedy na to nejako zabudam...vypijem 3l denne...tak preto nechapem, prečo mam tu zapchu...a pečivo???nemusim ho ani vobec jest...nechuti mi

mojaeni

Aj pre chlapa to musi byt pekne, ked konecne citi dietatko, lebo zo zaciatku si to ani nejako neuvedomuju, co sas v nas vsetko odohrava, ale ked uz maju aj hmatatelne a viditelne dokazy, tak aj ony to mozu prezivat s nami.
a to aj moje je najviac cinne v noci, nastastie to este nie je take rusive, ze kvoli tomu nemozem spat. Ale aj tak, vzdy ked sa tam hybe, tak sa preberiema vychutnavam si to.

tana 147

boože ako vam zavidim, že ste pribrali len tak malinko:DD ja som pribrala už 6kg...a to sa mi nezda, že by som sa prejedala...mne vzdy chutilo jest aj ked som nebola tehotna zjem dokonca tak ako moj manzel...:D

mojaeni

tana,
aj aj uz konecne citim babatko trocha intenzivnejsie a ked sme minulu noc spali, miuz ma tak drzal v objati za bruco a vravel, ze tiez to citil.
Inak mam pocit, ze to tehotenstvo tak strasne leti, len ratam tyzden zy tyzdnom.
S tou zapchou to asi naozaj inak nevyriesis, len skusit viacej tekutin,ovocia a menej peciva, mucnych jedal a tak.
Mna zase strasne bolieva v oblasti obliciek, vzadu na chrbte ale len na pravej strane. idem sa zblaznit, niekedy si neviem najst uz ani polohu, ci sedim, lezim, stojim, bolest je ostra. Vidim, ze kazda mame svoje trapenie.

kraaska

mojaeni,vdaka ukludnila si ma :)) v noci som nevedela spat,malá si to asi otocila a cez den spi a v noci je hore :)) ,nenechala ma spat..vcera ju uz aj manzel citil,taky bol stastny :)

mojaeni

kraaska,
nech ta ani v najmensom netrapi, ze si zatial pribrala 3kila, ja som tiez pribrala zatial tri a som o v 21.tt. a v prvom tehotenstve som do konca 20tyzdna nepribrala ani kilo, lebo mi byvalo zle. Potom sa to pekne postupne zvysovalo, v 28. tyzdni som mala o 6-7kil viac, no poslednych 9tyzdnov som zacala priberat rapidne, bez ohladu na jedlo na pohyb a domporodu som nabrala 18kil.
Este sa moze stat, ze priberies aj viac ako buds chciet, alebo mozno to bude len 8-10kil. A po porode mozes ist rovno robit modelku:o)

lenuliatko

ze asi si to nedas urobit?poznam jednu babu ktora si to dala urobit.a vravi ze ma z toho dobry pocit.ako osobne ju nepoznam len tak co som pocula.