čakám dievčatko :))

mojaeni

kraaska, na vysoky tlak si davaj pozor, ten je ovela nebezpecnejsi ako nizky.
Aj tvoj lekar to musi vediet a ked budes mat stale vysoky, treba aby si brala lieky na znizenie.
Moja susedka tiez mava vysoky tlak a porodila v 33.tyzdni. Ale cele tehotenstvo mala tlak na vybuch.

kraaska

ahoj baby,pekny dnik prajem :)) ja som zas mala vcera tlak 146/96 vysoky :(( pred tehu som sa liecila na vysoky tlak,ale potom sa mi upravil a vcera som sa citila tak blbo tak som si ho zmerala a prosim...potom som zas vracala :(( je to normalne ak teraz vraciam?na zaciatku tehu mi nic nebolo.

mojaeni

tana, to moze byt ozaj nizsi tlak, ja mam teraz stale 90/60.
atazko sa ti dycha len rano,potom je to uz v poriadku?
Vidis a ja zase naopak by som bola tehotna este aj cely rok, mne sa tento stav velmi paci.

lenuliatko

pozor na slova.ja som nic take nepovedala ze je to bestia.ked ju ja mam mat rada LEN preto ze vychovala mojho manzela tak ona by ma mala mat rada lebo som jej porodila krasnu vnucku.no nie?logika nepusti.ona nie je moja mama nikde nie je napisane ze ju musim mat rada.ak si este nezazila opovrhovanie vlastnej svokry nevies.a ked nevies tak neries.

tana 147

mojaeni..možes byt len rada, že si pribrala tak malo...ja mam na sebe už o 6kg navyse ale to by vobec nebol problem..len na rano dnes som mala normalny zavrat, skoro som odpadla...neviem z čoho...asi som mala nízky tlak. Ja sa už neviem dočkať, ked sa narodí...pre mna to tehotenstvo je pekné utrpenie:(( a aj rano som zistila, že sa mi velmi tazko dýcha...

casamia

Tvoja svokra si mysli asi nieco ine... A asi nebude taka bestia, ked porodila a vychovala tvojho manzela tak, ze ho dokazes lubit a zit s nim. Logika nepusti.Ja by som nevedela kydat na vlastnu svokru, uz len z toho hladiska ze je matkou mojho milovaneho muza. Len tolko som tym chcela povedat.

mojaeni

tana, mozno ta potesim,
dnes rano mi vaha ukazal , ze som pribrala dalsie kilo, takze uz su to 4:o)Akurat , ze u mna to nejde tak postupne pomalicky, ale najprv dva tri tyzdne nic a potom v priebehu dvoch troch dni mam kilo a pol na sebe.