čakám dievčatko :))

kraaska

lenuliatko vobec neviem,kamaratka mi volala ze vraj zomrel,som zvedava kto preberie jeho pacientky,ak niekto koho nepoznam tak si zajdem radsej za primarom,u neho chcem aj rodit...

casamia

Citam to tu rada, lebo sa ma tato tema bytostne tyka, takze ta neprehliadnem, ani tu tvoju svokru. Nie ze by si bola pupok sveta a ja fanaticky prenasledovala tvoje prispevky.... heh

casamia

Ja som nepisala ze si ju nazvala bestiou. To slovo som pouzila ako suhrn vsetkych negativizmov co si na nu pouzila.. Moja svokra tiez nie je idealna, ani moja mama nie je idealna, no su to nase mamy a nimi budu do konca zivota ci sa nam to paci alebo nie. Nezmenime ich, aj ked sa o to budeme vsetkymi silami snazit. A ja ta neriesim, pravdupovediac ta mam "na salame", ale ked uz niekto 100-krat vytahuje stale tie iste veci ako obohrata platna, no mam dost..

lenuliatko

mojaeni ma pravdu.vysoky tlak je ovela nebezpecnejsi ako nizky.mne tiez robil problemy ale potom sa to zlepsilo.

no saty som doma drzala rok a pol a stale som si ich strazila ako oko v hlave a spominala na ten krasny den..ale tak konecne som si nasla cas ich predat lebo ved niekomu sa este zidu a naco by mne viseli v skrinu.