ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
janka,tak skus taky polover napr.pleteny,alebo z upletu vyprat,a nezvolit dobry prasok a program na pracke.Skus vyprat od cinana za 100sk-200sk a nejaky znack.za 1000sk-1500sk ked je z rovnakeho materialu uplet,vlna zozmolkuje sa ti i keby si ho dostala zadarmo,alebo sa zrazi.Je pravda,ze niektore veci zo znack.obchodu su velmi pekne vypracovane,sitie-stehy,nevysia z oblecenia nite ako z cinskeho,ale nie je to stale tak. Menzester,riflovina,uplety sa az tak nemenia v zlozeni a musia sa osetrovat rovnakym sposobom,ci je to z cinaku ci v znack.obchode kupene.
Je to na dlhe pisanie a polemizovanie,tato tema.
nazor a aziati nekupuju adidas v rovnakych skladoch...to si samy vyrabaju.ale obyc. veci ako svetriky, rifle, kosele no name-nakupuju v rovnakych sklydoch ako napr.ceske a slovenske obchody.akurat maju rozdielne finalne ceny.
nazor je to nazor.ja mam origo veci.na take zalezitosti su kontroly a brutalne pokuty!!aby si mohol mat shop s adidas alebo inou znackou-musis mat licenciu...na trhoch su padelky.to je jasne.chcela by som vidiet, ci bota z trhu by bola po rokoch v takom stave ako origo teniska adidas....
ivanka,pokusim sa ti to vysvetlit,mozes mat botasky kvalitne z nasitou znackou ADIDAS,ale urcite nie je to prava ADIDASKA,uz tu vela krat bolo pisane,ze sa nakupuje v rovnakych skladoch,len ceny su rozdielne a zalezi aj na majitelovi,niektory si potrpi na kvalite tak si vyberie zo skladu kvalitne veci,niekto len chodi aby doplnil tovar v obchode.
A PRAVA ZNACKA ADIDAS,PUMA A PODOBNE ZNACKY SU VELMI DRAHE,LEN SAMOTNA ZNACKA,OBYCAJNY CLOVEK ANI NA TO NEMA.
tak barbinka tam mohla kludne robit au pair....alebo bola na dovolenke, vymennom jazykovom pobyte.....
nazor tomu moc nerozumiem, ze to nieje prava adidaska?jak si to myslel?ja som si kupila adidas boty za 1000 kc po zlave a nosila som ich 3 roky.a kazdy den.a boli dobre...
Barbinka, žiaľ nie každý si môže dovoliť cestovať do Viedne alebo do Londýna, len aby si mohol kúpiť lacnejšie značkové veci ako tu. A to si zarátala aj výdavky na cestu? Lebo ak ano, tak sa cena vyrovná. Aj na to treba myslieť...