ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
Ahoj, ja nakupujem na tonzes.com a som veľmi spokojná. Veľký výber tovaru a kvalitné oblečenie určite odporúčam.
Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z adpgtrack.com Vacsinou košele a nohavice. Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.
2track.info ja si objednávam cez túto stránku pravidelne, aj moje kolegyne.
Ja zasadne nekupujem ziadny znackovy tovar, ved kvalitne vyrobky mozu a aj vyrabaju aj ludia bez drahej reklamy.
A nosit niekoho meno na sebe mi nijak nepridava na mojej kvalite ako osoby, znamena to, len ze som zbytocne vyhodol peniaze na to, aby som ohuril nejakych snobov.
Nuz a ja peniaze zarabam tvrdou robotou a nie som ich ochotny zbytocne vyhadzovat.
Clovek sa musi naucit poznat kvalitu(hustota, tkania, prevedenie, forma stehov, atd, krajcirky, vy viete o com hovorim.
Na obov si dost ine kriteria, osobne kupujem len kjednu znacku uz dlhe roky, nie nijak znamu ale kvalitne prevedenu, z vybornych materialov a co je najdolezitejsie, dostatocne siroku na moje kacacie nohy. Velka vacsina vyrobcov take sirky a vysky nartu a priestor pre palec vobec nevyraba a ja si uz nohy kalicit nedam priemernou obuvou, bez ohladu na znacku.
Ahoj, ja nakupujem na www.cellbes.sk a som veľmi spokojná. Veľký výber tovaru a kvalitné oblečenie určite odporúčam.
Velksoti:
www.divers-direct.cz
najdi si neaky katalog na nete napr.quelle a tak mas tie velkostne tabulky :-D
nakupujem au u cinanov ale len zriedka, mam pocit ze sa tam neda nic vybrat, ved su aj obchody s rovnakými cenami...mam pocit ze z cinaku je ti vacsinou uz okukane a vidim to na kazdom..sekace nee mi je proti srsti nosit nieco po niekom cudzom