ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
tak si prid ku mne poprezerat veci co mam doma z ukrajiny. Na tricku Nike mam este vzadu na golieri okolo krku taky jemnulinky pasik z takej zvlastnej latky, aby ma neskrabal vzadu na krku.
Chces mi povedat,ze toto ti nasije cinan na golier na padelek? neblazni...
inak ak si pozeram znackove Reeboky,ktore som kupila v Reebok shope a maju napisane "Made in Indonesia" a mikinu Adidas z ukrajiny a ma napisane "Made in Indonesia" tak aky je medzi nimi rozdiel? hm? ziaden,okrem toho,ze predavacovi v shope das pekny priplatok za cool svetla a good music...asi tak..
mimi,mas pravdu,lebo v kazdom materiali je zamiesany polyestrer,strec a take tie umele veci,ale ja kupujem skor uplety a tie veci,co neobsahuju umeliny a daju sa udrzat.Len treba vediet ako na to.
cooldjka-no ale kazdy sa na ukrajinu nedostane...inak dobre si to popisala