ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
o takych znackach sa tu bavite..ze adidas,ten kto bol niekde vonku,ze tam v takych"znackovych"mikinach chodia robotnici do roboty...to mi je znacka...vam poviem a k tomu ci prave ci neprave..mam vela "znackovych"a su neprave,ale nikto by to nepovedal lebo to nevidno...a mam aj prave,botasky nike som si kupila pred 5 rokmi a drzia doteraz..takze asi tak,ale aby som za to vyhadzovala nejake velke peniaze urcite nie
ake velkosti?
nazor:
no to zavisi od toho, aky ma mat vyzor ta mikina. bola som pozriet na druhu, ta ma zase 50% polyester, 40% cotton a 10% elasthan...
ale inak nemyslim si,ze je rozdiel v tom,ako sa citim v mikine za 500sk a v mikine za 3000 sk...hlavne je,ze plni svoj ucel..asi tak. tymto koncim debatu na temu prave,neprave. ked niekto chce vyhadzovat majland za znackove veci,nech sa paci,ja si radsej usetrim a v lete pojdem do pariza vo "falosnej" mikine adidas,kde to aj tak bude kazdemu u riti, ci je to prave alebo nie. a kto si kupi drahe veci a este ku tomu pojde tiez aj do pariza, tak by som mu dopriala ist brigadovat do drogerie za 40sk/hodinu a potom by si popri studiu vazil kazdu korunku :) dobre som to zakoncila. pekny den vsetkym :o)
myslim,ze ten polyester ADIDAS, nepouziva,ale ak niekomu staci aj toto preco nie,kazdy si kupuje podla svojho vkusu a podobne.A co mu vyhovuje.A hlavne ked sa v tom dobre citi.
lenze cooldjika napisala, ze trcala nitka a v takom pripade to nejde do origo shops, pretoze na mene si zakladaju.a hlavne na ukrajine su ine ceny ako u nas.
hej dala som si namahu zajst do skrine,takze nech sa paci:
Mikina Adidas:
Made in Indonesia
DIE WLTMARKEN WITH 3 STRIEFEN
THE BRAND WITH THE 3 STRIPES
LA MARQUE AUY 3 BRANDEN
65%cotton
35% polyester
tricko NIKE:
Made in Turkey
100% Cotton
Termo tech
atd atd atd
neznasam takychto LUXUSNYCH ludi ako si ty... budes sa hadat o taku blbost,ked aj tak VSETKY veci su vyrabane z ciny. Len samu seba presviedcas,ze tie tvoje, za ktore si vysolila niekolko litrov su ozaj uplne tutove funglovky, najsamlepsie na svete...
ALL is made in CHINA.
Asi si ozaj videla len nejake sracky z Ukajiny...pretoze ako som napisala,daju sa zohnat nadherne veci a daju sa zohnat sracky..
Mne spoluziacky neverili,ked som dosla v nadhernej mikinke,ze som za nu nedala aspon 3 litriky... takze asi take ŠITY sa tam predavaju