ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
o REKLAMACII
myslim,ze to nie je o reklame,ale skor ist a ukazat to kontrole OBCHODNEJ INSPEKCII,ze predavaju vyrobky pod ADIDAS znackou.
nazor.termoregulacne vlastnosti, odolnost.si myslis, ze podrazka je vyrobena z koze??nie.neni.vobec sa navyznas.a hlavne plavky su z bavlny, ze?normalne si zajdi do nejakeho znackoveho velkeho vo velkom meste a prezri si cedulky....
ivanka 83 a co mam povedat,ze mikina nie je z Turecka ale z Ciny?a co,ved ona sa neposkodila ani nic
adidas veci su na spickovej urovni.ale musite ich hladat v znackovom obchode ako je A3 sport, lifestylesport, hervis a ine.
spominate zlavy a ste z nich strasne nadsene...no zlavy sa robia na svk asi takto:
Cenovka je na 2000sk, nad nu sa napise 3000sk a pod nu uzasna nova zlacnena cena 1700sk a vsetci su vo vytrzeni aku zlavy oni dostali. Ved nekup to, ked je to zlacnene z 3000 najprv na 2000 a potom na 1700. Ocny klam pre nakupujucich a obchodny trik predavajucich.
a v com je to prakticke,napis aspon jednu vec,ktora by bola dobra na umeline.
mimkacka mas doklad o kupe?tak co riesis a chod to reklamovat.a pozor.nieje obchod ako obchod.
nazor ale ty vobec nemas informacie.umele vlakna sa pouzivaju a dnes su na spickovej urovni.maju lepsie vlastnostin ako bavlna.