Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?

Príspevok v téme: Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
luxina

ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite

nazor

myslim,ze to nie je o reklame,ale skor ist a ukazat to kontrole OBCHODNEJ INSPEKCII,ze predavaju vyrobky pod ADIDAS znackou.

ivanka_83

nazor.termoregulacne vlastnosti, odolnost.si myslis, ze podrazka je vyrobena z koze??nie.neni.vobec sa navyznas.a hlavne plavky su z bavlny, ze?normalne si zajdi do nejakeho znackoveho velkeho vo velkom meste a prezri si cedulky....

gretka

jaaaj ludia, preco vsetko vidite take tmave? preco sa nielen divate ale ja vidite vsetko pesimisticky? Viete sa vobec tesit zo zivota? Ved tieto debaty su uplne zbytocne

ivanka_83

adidas veci su na spickovej urovni.ale musite ich hladat v znackovom obchode ako je A3 sport, lifestylesport, hervis a ine.

asitak

spominate zlavy a ste z nich strasne nadsene...no zlavy sa robia na svk asi takto:
Cenovka je na 2000sk, nad nu sa napise 3000sk a pod nu uzasna nova zlacnena cena 1700sk a vsetci su vo vytrzeni aku zlavy oni dostali. Ved nekup to, ked je to zlacnene z 3000 najprv na 2000 a potom na 1700. Ocny klam pre nakupujucich a obchodny trik predavajucich.

ivanka_83

nazor ale ty vobec nemas informacie.umele vlakna sa pouzivaju a dnes su na spickovej urovni.maju lepsie vlastnostin ako bavlna.