Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?

Príspevok v téme: Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
luxina

ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite

nazor

vies janka,aj take veci sa stavaju,a to nie je len v tomto,ved sa pozri kolko prebratych veci je napr.TV
mne sa to tiez zda dost ubohe,ale je to tak.

mimkacka

a viete co sa mi stalo?videla som v obchode jednu velmi peknu mikinu zn.ADIDAS,stala 3000sk,pockala som a zlacnili ju na polovicu,kupila som a mala vysacku ze vyrobene v Turecku a raz som ju vyprala a ta vysacka sa odlepila a pod tym,ze made in China,no nasrali ma...

janka

pre mna je urcite lepsie to kvalitne,ale nechcem tu nikoho presviedcat, ze mam len ja pravdu. A ze to vyrabaju v Cine? Neviem o tom, ze by Indonezia bola Cina, je to Azia ale nie Cina. A Turecko detto

cooldjka

ulavilo sa ti?
naozaj som to priznala?
kde?
ze som napisala
"falosne"
vies co znamenaju uvodzovky? asi si vtedy vynechala skolu alebo co. alebo ti tak celkom vynechava mozog.
podla mna si teda pekne stupidna krava a takym ja nepotrebujem nic dokazovat.
len aby som niekedy nepresla okolo teba a ty by si neskonstatovala "heeej ake ma ta holka fajnove veci..." :D hehe.

nazor

cool....ale ja ta za to neodsudzujem sak preto pisem,kto ako a v com sa dobre citi to si kupi,ja som len napisala,ze PRAVA ADIDAS nepouziva umeliny.A presne som taka ista ako ty,radsej si kupim za 300sk ako za 3000sk/za tu cenu sa mozem cela obliest/len ja si vyberam aj zlozenie-materialu,
lebo nemozem nosit umeliny.Inak mne je jedno kto je v com obleceny,ja posudzujem cloveka podla charakteru a nie,co ma na sebe,mne je milsi otrhany bezdomovec ako nejaky nagelovany clovek v 100 000sk obleku.Tu sme sa len zacali o tom to diskutovat,aspon ja som to tak brala.