Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?

Príspevok v téme: Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
luxina

ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite

gretka

jasne, chapem, ze vzdy budu existovat odlisne nazory a uplne suhlasim s tym, ze informacie, ktore nevies by si nemal prezentovat

ivanka_83

nazor-to nie.o kozi noc neviem.len, ze brusena je najlepsia.inak ten polyester.no ja mam na mikine polyamid.je to puma, ma 20 rokov a je perfektna.fakt oldschool.a brat kupuje boty co maju podrazku z pneumatiky

lena251

luxina, ja kupujem presne v tych istych obchodoch :) su vyborne a vobec si nemyslim, ze by veci boli nekvalitne. par krat som presla obchody ako je mango, zara a ine, ale poviem ti, ze tam su otrasne niektore veci a vyzeraju ako handry. takze aj keby som mala vela penazi by som si to nekupila. sem tam kupim vo vypredaji v terranove alebo new yorkeri. ale to tiez nie su znacky podla mna.

nazor

ano,ale to su uz specialne veci a nie umeliny ako polyester,ja som o tom pisala.termo-je uplne nieco ine.Viem,ze to udrzuje teplo,ale taky polyester asi tazko udrzuje teplo.Dalsie vec,pracovala som s kozou a pravou,ked ti nieco hovori HLADENICA,BRAVCOVA KOZA ,HOVEDZIA KOZA

ivanka_83

gratka ja sa radujem zo zivota.len nesuhlasim s nazormi, ktore niesu pravdive...lenze za to nemoze nikto, ked napise nieco co nieje pravda.lebo nema proste len informacie..