ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
Boze baby ja ked vas takto citam, az mi je zle zo seba.. Ja som zavisla na nakupovani drahych handier a su mesiace ked miniem aj desiatky tisice za znackove oblecenie. Mam ho plne skrine a stale kupujem nove. Niektore som mala len raz alebo ani raz na sebe. Niekedy mi je az do placu ze kolko penazi som minula. Stava sa ze aj cela vyplata ide na "zbytocnosti". Snazim sa vyhnut nakupovaniu, ale je to pre mna taky relax. Teraz som tehotna a mam plno tehotenskych siat. No hruza, velmi by som sa rada zmenila a bola setrna ako vy. Ked si predstavim ze kolko penazi som mohla za ten cas usetrit na "horsie casy".
ano su tam uzasne veci, kabaty, kozuchy, a topanky jedna basen nie ako ked si kupi niekto tu na slovensku ze stretne dalsich sto ludi v takych istych...
ja sa pripojim k diskusii o ukraine, takze veci do fitka si kupim kludne aj na trhu mam ich niekolko rokov a vydrzia super, samozrejme si kupujem aj v obchodoch u nas pretoze nie stale mame cestu na ukrainu. ale take topanky, čizmy a podobne kupujem len na ukraine v meste pretoze take krasne nemaju nikde!!! sice tam uz aj cena sa splha hore, čizmy mam za 6800 sk napriklad ale take na slovensku určite nenajdete prepracovane do najmensich detailoch, a chodim nakupovať aj do viedne a kto uz pochodil odchody v meste na ukraine a vie do ktorych sa oplati isť tak si vyberie aj najnaročnejsia zenska.
V sekacoch hocikde v meste mas urcite nejaky.
baby to kde ste take dobre nakupy urobili?
vikuska: :-) to je super,ta bundicka... ja som si kupila zase kabat za 8:-D!!
Pre mna su skutocne znacky Vero moda,Only,Next,Stradivarius,Atmosphere,Dorothy Perkins,HM... .
barbinka myslela som to tak ako som to napisala.nevies neries.
Velvet mas pravdu ja tiez zboznujem sekace hlavne preto ze je to lacne a take kusky su jedinecne a nestretnes v meste 10 ludi v tom istom. Dnes som si tam kupila perfektnu jarnu bundicku (dokonca uplne novu nepouzitu s visackou) za 8 EUR, paraaaada.
ospravedlnujem sa za chyby ... ;) zhon