ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite
Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
No ja som uz vydata a moja rodina je solventnejsia ako manzelova.... Problem vidim inde v mojom pripade..
ako to budete robit,ked sa vydate????dokazete sa potom uskromnit,alebo si budete vyberat hlavne solventneho partnera??????ak na to mate,fajn,no co potom ak uz nebudete mat moznost,nakupu tak drahych veci len pre seba???je dobre,ze sa nad tym zamyslate,je mi vas luto,prichadzate o to najcennejsie.Ale to nie je moja vec,len moj nazor.
Podla mna je super mat doma kusky od takychto modnych navrharov :-).. Ved nemusis mat cely satnik len v tychto extremne drahych znackach. Ja mam tiez jedny Just Cavali dzinsy, su to ale feiky z Tuniska, vzadu na vacku maju krasnu aplikaciu :-) Ked sme zili v Londine sa mi podarilo chytit dobre vypredaje aj v luxusnejsich predajniach napr. Max Mara, DG, Lagerfeld, Boss, tak mam nejake kosielky a svetriky, ale neboli az tak extra drahe. Tie vieci si ale cenim a tesim sa z nich dodnes. Co ma stve, ked si kupim znackovu vec vo vypredaji, aj tak dost drahu a nenosim ju, lebo kym pridem domov sa mi prestane pacit.
ele
ja si veci kupujem v taliansku no moj idol je galliano alebo cavalli a potom d&g atd atd,,,,ja ani neviem ako to uz mam vnimat strasne nakupy robim ked mam problemy v robote alebo s priatelom vtedy sa odviazem a zabudnem na vsetko a potom ked dojdem domov tak kukam na tie tasky a tie blocky ,,
Pocula som ze veci zo sekacov nesu v sebe zvlastnu energiu, ktora nemusi pozitivne vplyvat na cloveka co si tu vec kupil.
priklanam sa k nazoru smejky. zo sekacov som nikdy nic nekupovala a ani neviem ci je rozumne nakupovat tam. neviete kto to pred vami nosil, odkial sa to vzalo.. raz som mala bundu zo sekaca ale to som mala tak 12rokov. odvtedy nic, a dufam ze ani nebudem musiet. nepotrpim si na strasne drahych veciach, ako tu niekto spominal ze si kupi rifle za 300€. to je podla mna strasne prehnane. v obchodoch typu gate, orsay, terranova, newyorker a mnohe dalsie ked mate zlavy, co je pomerne dost casto az stale, sa da super nakupit..cize mate aj znacku aj super pocit ze ste usetrili..:)
Monika do takeho extremu by som nesla, zase to moje racio nie je take chore. Trapi ma to preto, lebo sa mi nedari mesacne si odlozit nejake peniate, manzel jwe sice tiez marnotratny, no jemu sa to dari, asi preto ze zaraba viac :-) Trapi ma aj to ze rodicia mi dali moje bankove ucty, kam mi odkladali odmalicka peniaze, su to nemale ciastky a ja si z nich pomaly ale iste odkrojujem.
ja zasa nedokazem vojst do sekacov.... proste aj ked sa mi nieco paci, ja si to nedokazem kupit... raz ma zaujal nadherny vyklad a tak som vosla a tam plno krasnych veci a ked som sa predavacky spytala ci maju aj moju velkost, tak sa na mna ostala divne pozerat a ja ze - vy ste, hmm, secondhand? a ona - ano slecna... a ja ze dovi a bezala som prec... jedina vec co odtial mam je jedna sukna, ale tu som si kupila len preto lebo na sebe mala aj povodnu vysacku!!! inak by som si ju nekupila... ale zasa nenakupujem v nehorazne drahych obchodoch, kedze ako atudentka si to nemozem dovolit, ale myslim ze obchody ako gate, newyorker, orsay sa daju zvladnut...
baby ja to ako problem nevnimam, kym na to človek ma tak prečo nie, keby to uz islo cez dlhy , pozicky a podobne, tak vtedy to uz problem je
Fatina ty si na tom tusim "horsie" :-), ale nie.... Ja si za tie ceny co ty pises uz kabaty alebo cizmy kupujem. Znackove dzinsy si nakupujem vylucne v zahranici, su to Diesle, Replay a Hilfigery, obcas LaCoste alebo Armani, moje najoblubenejsie a tie stoja tak do 180-2OOeuro, aj lacnejsie. Aj tak sa mi to zda vela a uz si sama sebe slubujem ze sa polepsim. Ved mam tolko veci ze musim skrotit ten chtic. Zacnem sa venovat malovaniu obrazkov, v poslednom case som to zanedbavala :-) atina a ty to vnimas ako problem, alebo ti to vyhovuje? Ja neviem preco, ale vnimam to ako hriech, ved skromnost cloveka je cnost.