Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?

Príspevok v téme: Oblecenie z trznice alebo od cinana, kupujete?
luxina

ahoj,chcela by som vediet aky je vas nazor na lacnejsi textil z trznic a napr.cinskych textilov,mate nieco odtial????mne je dost luto vyhadzovat peniaze za znackove oblecenie....co sa tyka oblecenia takmer vsetko mam odtial to,pred tym som investovala kopu penazi do zn.oblecenia a ziaden rozdiel nevydim-len v tej cene,ale co sa tyka topanok je to uz horsie,cinske topanocky mi uz tak nevonaju...mozne z tych ich drahsich modelov,za 5 € urcite nie!
ja mam oblubeny obchod EXLUZIV(na kollarovom nam. v blave oproti novej scene)-maju tam tovar z ciny,turecka niekedy z polska ....nie je to az take smejdne ako na blasakochpotom v blave je taka podobna este tatiana na obchodnej a na nam.SNP vola sa tuzim Maxim?neviem...nieco z max,no proste chcem vdeiet ze co si o tychto vyrobkoch myslite,pretoze nie vzdy palti cena=kvalite

resetka

ele,never tomu,ze ked sa ti nartodi dieta,ze sa toho nakupovania zbavis.Viem to podla seba.Mam dve deti a vobec som sa nezmenila.Nakupujem ako odtrhnuta z retaze.Teraz dokonca nielen na seba,ale aj na deti,hlavne dcerku.Ma uz tolko veci,ze neviem pomaly zavriet jej skrinu a pri dietati je to naozajk zbytocne,pretoze o par mesiacov je jej to male,takze to musim vyhodit,predat,darovat.Nase veci ti aspon vydrzia,nemusis sa bat,ze z nich vyrasties.Ja uz mam tolko veci,ze nemam v tom prehlad.Keby ma aj vykradli,ani si nevsimnem, ze mi nieco z handier chyba.Nove veci uz neukladam do skrin,nemam uz do akych,ale mam zriadeny z jednej izby obrovsky satnik a rovno z obchodu putuju tam, kde su ulozene v krabiciach.A najhorsie na tom je to, ze ked ma napadne si obliect nieco ,napr.tu a tu bluzku chcem, musim hodinu hladat v tych krabiciach,kde je.Uvediem priklad,len rifli mam 120kusov,kostymov vyse 70.Co vy nato?

paradnica

ele,ja som bola podobna ako ty,ale ked som sa vydala,zacala som zariadovat byt,potom som mala syna,vela som kupovala aj im .Zmenila som sa,mozno aj ty sa zmenis.Potrpela som si aj na peknom byte,tak tam slo dost penazi.

monika+íá

ele a ty sa pochval kedy budes maminkou, ako ti prebieha tehotenstvo. uvidis potom ako sa budes s dietatka tesit a budes mu chciet kupit tie najkrajsie saticky ake budu.a čo to bude?

monika+íá

a este niečo k tym drahsim veciam, vacsina značkovych veci neni take ze o mesiac su out, mam kopec veci ktore som si kupila aj pred par rokmi a vyzeraju super su proste nadčasove a materialy su kvalitne takze sa nevytahaju, nesperu, takze zas tak tragicky by som to nebrala.
ja ta ele viem uplne pochopiť tiez som rada chodila po obchodoch teraz si to uz z hladiska času nemozem dovoliť radsej pojdem s malym na prechadzku na vylet do prirody ale večer prečesem vsetky stranky a vygooglujem pekne kusky

monika+íá

ja som tiez vydata a nemyslim ze by ma mal niekto lutovat je fajn pocit moct si kupiť vsetko čo sa mi pači. tiez chodime na dovolenky mame auta, dom a zdrave stastne usmievav dieta ktore tiez zabezpečime. čo je na tom na lutovanie. hovorim pokial to nejde do krajnosti tak prečo nie. pači sa mi ked maly nechodi v satach od hlavy po paty s motivmi kačičiek a macikov z lacnych materialov ale v peknych frajerskych supravach. rifle si take drahe nekupujem , mam len jedne DG ale zas mam uchylku v sperkoch, pačia sa mi vybliskane hodinky a prstene. teraz sme mlade pekne tak si doprajme. aj ked prvorade je určite pre mna moje dieťa

saponka

ele,je to len tvoja vec a citala som dobre,viem,ze si to uvedomujes,no myslim,ze skutocne sa daju minut peniaze uzitocnejsie,najma ak ti vysia v skrini a vobec ich neoblecies alebo nenosis,netrufam si ta hodnotit,nemam na to pravo,aj ked ta nemam lutovat,tak predsa lutujem to o co prichadzas,lebo to prave nevidis a co nedas,vlastne zanechas svojim detom,ake zrkadlo im nastavujes.Iste ked na to clovek ma pre co nie??malickasom,je to super,co das do cestovania,to ti stoji za vsetky krasne zazitky,ktore ti nikto nezoberie, ani nevyjdu z mody,ani ta neomrzia.elin,mne je to jedno za co das kolko penazi,je to len tvoja vec.

ele

Tak peniaze minute na cestovanie su urcite lepsie vyuzite ako na handry:-) Ja som tiez rada cestovala, kym som neotehotnela :-))

ele

saponka a mna lutovat nemusis lebo si to uvedomujem a pisala som ze ma to trapi asi necitas dobre.. a okrem toho ked clovek na to ma, preco by si nemohol dovolit drahsie a luxusnejsie veci? Nehovorim ze budme vsetky marnotratne!

malickasom

ak si to moze niekto dovolit tak preco nie? keby ja som mala dost penazi asi by som ich na oblecenie neminala. mam rada pekne veci aj sa rada pekne obleciem. Ale ja mam zas taku uchylku ze vela cestujem. Akonahle si nasetrim idem niekam na vylet :-) myslim ze moju dusu to obohati viacej.