Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Domácie liečenie

Príspevok v téme: Domácie liečenie
nelly15

Ahojte určite ma tu poznáte.Ak nie mám 15 výška 168cm a váha 64-70 kg.Váha sa dosť často pohybuje hore dolu mám teraz problémy s bulímiou bola som cca mesiac a niečo čistá a teraz sa to opať začalo a to ja nechcem.Takže som sa rozhodla písať sem jedálničky a váhu.

Váha dnes je 69,5 kg ! čo je hrozné, mám v sebe 5 tabletiek fenolaxu ale viem že to nič nevyrieši tak dúfam že na wc ani nepojdem.

Od zajtra chcem do svojho jedálnička naspať zaradiť zeleninku a ovocie.

Uvažujem aj o pridaní masa aj keď som už asi 5-7 mesiacov vegetarianka a maso som nejako v láske nikdy nemala.

Ešte len tolko teraz som sa začala prejedať kvoli priatelovi,teraz už ex priatelovi a chcem sa opať smiať zbaviť sa depresií a sebapoškodzovania !

kyblik_

blake, toto skor bude vediet niekto tu v tomto zbehli, aj taki tu su, dufam ze sa vyjadria:)
ja osobne si nemyslim ze sa neda jednoznacne z krvi zistit ze sa prejedas, ci dlavis jedlo ale myslim ze ze im tam nebude hrat to ze ti chybaju vitaminy, krv im nebude vykazovat ze je vsetko ok a zo skusenosti prve co ich napadne bude PPP takze budu davat podotazky ze preco bud hladujes alebo preco neprijimas latky ktore by tam normalne nasli

ssia

a este jedna vec...ja tiez som navonok usmievava=urehotana koza, otvorena, ukecana, ulietana...ale to len vonku a v skole, obcas doma(ked mam dobru naladu - max1krat za mesiac)
ale inac doma je mi casto smutno, som uzavreta, s nikym sa nerozpravam, zavriem sa do svojej izby, mozno sa rozplacem (1-3krat za mesiac), mozno mam depku...ale proste nasi si myslia, ze som strasny domased. a doma aj som. ale v skole stale beham s kamoskami, kazdu prestavku ako zazvoni, palim prec a vkuse sa smejem a...kecam

mozno to znie tak "dvojtvarne", ale je to pravda...akosi ma okolnosti donutili doma skryvat svoju pravu tvar:)

ssia

nelly: dokonale ta chapem. tiez ma doma vzdy nutili a nutia jest a nechapu to, ze nechcem byt nejaka "normalna"= v mojom ponimani tucna.
a okrem toho tiez sa mi nechce zo skoly domov;) komu by sa aj chcelo? mama je hysterka, oco alkoholik, segry bordeliarky a ja...clovek ktory sa potrebuje zasmiat bez toho aby sa na neho pozerali ako na idiota z vedlajsej izby. ja som, totizto, casto ironicka (asi 85%casu) a u nas to nikto nechape:( ale kamosky to napr. chapu. a aj ini ludia...len doma sa akosi necitim mozno aj preto ako doma:)
a u mna sa tiez veci tocia okolo jedla. nie LEN okolo jedla, ale velku ulohu zohrava jedlo a cvicenie a postava a spol...hlavne ked sa prejem, tak mam strasne depky:( aj par dni, kym znova sa nevratim na svoju normalnu hmotnost. ale ani s tou nie som spokojna:( ale, nastastie, neviem naschval davit...som na to hrda. uz som to aj skusala (len par krat), ale akosi to neviem...vdaka Boze.
no a ako casto sa rezes? ak som pochopila, si asi emo, ze? no, proti emo nic nemam, vlastne sa mi to paci, ale okrem toho rezania. ale aj to chapem;) ale nerob to...lebo na to mozes doplatit.
a vies co? akosi mi niekoho pripominas:) tak trochu:)

blake

baby, pisala som uz aj do inej temy, ale fakt potrebujem pomoct- da sa z krvnych testov normalne pri prehliadke zistit ze mam cca 7 mesiacov bulimiu????? a ze uz taku dobu bud jem strasne malo abo sa prejedam a vraciam?? da sa to z tej krvi poznat??? dikeeee moc ...

nelly15

ssia:to s tim sexom neviem či je to pravda lebo ked som bola tučná...ako premýšlala som o nom,aj som o nom dokazala hovoriť a teraz ked mám 15...vooobec ma sex ani nenapadne a ked sm teraz posledne mala chalana ani som mu nedokázala dať pusu....a ked už tak som skúmala poo čom chutia jeho pery,všetko sa to točilo a tičí len okolo jedla...

ano máš pravdu...som dost odmeraná uzatváram sa sama do seba...včera ráno som bola taká šťastná a večer som to všetko chcela skončiť....a o len kvoli tomu jedu---

dnes ani nehovorím,dalšie 2 jazvy hned z rána...

a váhu ani nespomínam dost ma se*rie že naši ma aj nutia jest po tom čo vedeli že som dlhý čas nejedávala,teraz jem prevažne o samote,vlastne ja som stále sama tak ani nevedia že jem....

čím dlhšie to trvá tím viac viem že je problém v tom že všetko sa to odohrava doma,ked idem zo školy...vobec sa mi nechce vždy si hovorím...nesmieš....!

ked som u babky alebo inde vobec sa neprejedám,jem len ked som hladná...je pravda že by som chcela nájsť si nejaké miesto a vyčistiť si hlavu ale doma to nejde a ani zo školy nemožem odísť...a je dosť aj to že sa bojím že mi nik neuverí..navonok som celom usmevavá ale vo vnútri samá bolesť a potom sa režem...

uvedomujem si že už to nieje taký život aký to bol...

Ale už ozaj s tím všetkým skoncujem,mám teraz new objav a myslím že ak si ho chcem udržať tak musím prestať myslieť na na to kolko vážim,kolko jem !

ZVLÁDNEM TO! SLUBUJEM !

ssia

to si tie potraviny akoze vazila???
chces aby ti praskol zaludok??? uvedom si, ze si tym skodis...jasne, vies to, ale neda sa to zastavit...pozname. da sa to!!! skus to!
a, mimochodom, vedecky vyskum dokazal, ze ludia ktori neranajkuju, zacinaju skor so sexom. a dalsi vedecky vyskum dokazal, ze inteligentnejsi ludia zacinaju so sexom neskor. cize...vlastne to moze spolu suvisiet.
okrem toho, voci nasim radam si velmi uzavreta. napises si do temy ze chces aby ti tu ludia radili a pritom prijimas len rady, ktore ocakavas. a myslis si svoje...jasne ze vsetky rady ti nemusia vyhovovat, ale tak mohla by si nad nimi asi viac rozmyslat:)

nelly15

7.január = ZÁCHVATOVÉ PREJEDANIE !

-toto všetko:

* 4 milky way minute
* 1 toast
* 150 g semienkového chleba
* 100 g tvarohu
* 2 paradajky
* 1 lyž.horčice
* 2 ryžáky
* 150 g Rafaelo
* 150 diet bondonov

Hroooza....už ozaj neviem ako sa z toho dostat

*Vracanie nebola žiadna výnimka,aj teraz letím na wc !

nelly15

a ešte mám jeden dotaz nemáte skúsenosti s touto vlákninou...potláča hlad =D

-odkaz odstránený-

a ešte tie antidepresíva sa asi nedajú zohnať bez receptu však ? O_o

nelly15

ssia:dakujem za ohodnotenie koniec som tiež prečítala

viem že nemám ploché brucho,mám ho nafúkle z prehánadiel,inak som ho nemala také nafučané ! ale tiež nebolo ploché...

Ja už od mama nemám zvyk ranajkovať bo ked som to skusila som mala celý deň také kŕče...to bolo ked som mala anu,a už aj preto som po celý deň nič nejedla...

a mám dalšie fotky
img.enter4u.eu

img.enter4u.eu

img.enter4u.eu