Domácie liečenie

Príspevok v téme: Domácie liečenie
nelly15

Ahojte určite ma tu poznáte.Ak nie mám 15 výška 168cm a váha 64-70 kg.Váha sa dosť často pohybuje hore dolu mám teraz problémy s bulímiou bola som cca mesiac a niečo čistá a teraz sa to opať začalo a to ja nechcem.Takže som sa rozhodla písať sem jedálničky a váhu.

Váha dnes je 69,5 kg ! čo je hrozné, mám v sebe 5 tabletiek fenolaxu ale viem že to nič nevyrieši tak dúfam že na wc ani nepojdem.

Od zajtra chcem do svojho jedálnička naspať zaradiť zeleninku a ovocie.

Uvažujem aj o pridaní masa aj keď som už asi 5-7 mesiacov vegetarianka a maso som nejako v láske nikdy nemala.

Ešte len tolko teraz som sa začala prejedať kvoli priatelovi,teraz už ex priatelovi a chcem sa opať smiať zbaviť sa depresií a sebapoškodzovania !

nelly15

podnikatelka: tak určite 45 kg viem že je to ešte dlha cesta ale potrebujem to! a bulimiou sa na tie kilá určite nedotiahnem ale do leta mi bude stačiť 55 kg

tak v jedalničku davam prednosť jogurtom a ovociu,milujem cottage activiu a jogobellu.z ovocia teraz ananas a jablka ale už sa márne snažím zohnať asi 2 mesiace jahody.

a ked som v poriadku tak jedalniček je takyto:

cez školu:
R:nič alebo ovocie
D:nič
O:nič
Ol: 3 knackebroty a nejaký ten syr alebo cottage a zeleninka,alebo krehké plátky a zeleninka alebo jogurtík
V:jogurt a nejaké ovocie

a cez víkend:
R:výživa
D:nič
O:zapekaná cestonina alebo nejaká dusená zelenina
Ol:ovocie/jogurt/musli
V:zelenina/ovocie/jogurt

cez školský rok mám príjem do 2500-3500 Kj,už nebývam hladná dostala som sa z anorexie kedy som jedla tak do max 500 Kj takže toto je pre mna dost vela

zelda

ahoj....aj ja mam podobne problemy s ppp..teda ja mam zachvatovite prejedanie ci ako to nazivaju a presla som na to po tom ako som mala bulimiu a viem ake to je ked sa na seba pozeras s odporom a hovoris si ze za to mozes ty sama lebo stale sa napchavas