Domácie liečenie

Príspevok v téme: Domácie liečenie
nelly15

Ahojte určite ma tu poznáte.Ak nie mám 15 výška 168cm a váha 64-70 kg.Váha sa dosť často pohybuje hore dolu mám teraz problémy s bulímiou bola som cca mesiac a niečo čistá a teraz sa to opať začalo a to ja nechcem.Takže som sa rozhodla písať sem jedálničky a váhu.

Váha dnes je 69,5 kg ! čo je hrozné, mám v sebe 5 tabletiek fenolaxu ale viem že to nič nevyrieši tak dúfam že na wc ani nepojdem.

Od zajtra chcem do svojho jedálnička naspať zaradiť zeleninku a ovocie.

Uvažujem aj o pridaní masa aj keď som už asi 5-7 mesiacov vegetarianka a maso som nejako v láske nikdy nemala.

Ešte len tolko teraz som sa začala prejedať kvoli priatelovi,teraz už ex priatelovi a chcem sa opať smiať zbaviť sa depresií a sebapoškodzovania !

[zruseny12]

nelly,neviem ti napisat kolko stoja,v lekarni,lebo ja si ich objednavam z jednej f.calivita...ale informuj sa,len musia to byt enzymy na travenie,lebo su aj ine enzymy...

nelly15

Dnešný jedálniček:

R.nič
D.mandarinka
O.zelenina a ryža
D.nič
V.active plátok+activia lehká a fit+jablko+1 celozrný rožok

Uf po večeri mi bolo oazj zle! Cvičenie: posilovanie,orbitrek,fit lopta

[zruseny12]

nelly,ty sa nemozes riadit BIM,je to aj podla toho aku mas kostru,tazke kosti atd.a ty na fotke vyzeras velmi dobre...hlavne sa nestressuj a cvic a jec zdravo,a ked chces tak si kup TRAVIACE ENZYMY,tie ti celu potravu rozlozia...co zjes...

annicka

nelly,
podla mna mas peknu postavu. tie kila na tebe absolutne nevidno, a uvedom si, ze to je len obycajne cislo a BMI je vseobecny vzorec pre vypocet, ktory urcite nie je na stopercent spolahlivy pri konkretnych pripadoch. to ze mas velke BMI, nemusi automaticky znamenat, ze si velka aj ty. netrap sa uz hladovanim... nepotrebujes to.

nelly15

uff na obed som mala taku zeleninu opečenú s tofu a trocha ryže...uf ale ta zelenina sa mi zdala byť nejako mastná ...fuj

kyblik_

podla mna mas krasnu postavu a nepotrebujes chudnut, pokracuj v cviceni a bude z teba total ze kočka:) iked uz je podla mna
a vobec nevyzeras na 70-80 kg, ja by som pvoedala 55-58 hm