Domácie liečenie

Príspevok v téme: Domácie liečenie
nelly15

Ahojte určite ma tu poznáte.Ak nie mám 15 výška 168cm a váha 64-70 kg.Váha sa dosť často pohybuje hore dolu mám teraz problémy s bulímiou bola som cca mesiac a niečo čistá a teraz sa to opať začalo a to ja nechcem.Takže som sa rozhodla písať sem jedálničky a váhu.

Váha dnes je 69,5 kg ! čo je hrozné, mám v sebe 5 tabletiek fenolaxu ale viem že to nič nevyrieši tak dúfam že na wc ani nepojdem.

Od zajtra chcem do svojho jedálnička naspať zaradiť zeleninku a ovocie.

Uvažujem aj o pridaní masa aj keď som už asi 5-7 mesiacov vegetarianka a maso som nejako v láske nikdy nemala.

Ešte len tolko teraz som sa začala prejedať kvoli priatelovi,teraz už ex priatelovi a chcem sa opať smiať zbaviť sa depresií a sebapoškodzovania !

nelly15

prepáčte ž e som dlho nepísala...nebojte neprežierala som sa,našťastie nie!

ako som už spomínala je teraz toho na mňa vela a opať som sa začala rezať,ale som to včera trocha prehranala.

rano som sa zobudila a všetko bolo do krvy,tak som to upratala ale zabudla som na pyžamo a na žiletky.

a mama mi na to prišla,riešila to s kuldom,nekričala po mne.trocha horšie to zobral otec,chcem aby som mu ukazala ruky,lenže ja som to nechcela.

som ja ale krava,takto som si dojebala celý život.a ešte som aj sklamala rodičov.

váha je 68,5 kg-mám menzes.grrrrr

nelly15

tak prsia ešte nám ale tak myslím že aj chovanie k ostatným a tak pohlad na moju tvár mi značí takú 20

a teraz "to" mám tak mám takú depku stále len myslím na to že si zoberem žiletku...aaa

váha 68,5 (za 3 dni dole 2 kg)

ach jaj nič ma už nebaví...a ešte teraz tolko učenia des...

ssia

nelly: pokračuj s tými raňajkami, zvykneš si na to...je to super a aspon sa na večer nenapcháš kadečím:)
a čo, že vyzeráš na 20? no, to si potom asi ako moja kamoška, tiež má 15, ale vyzerá "len" na 17-19...podľa toho ako sa oblečie. a to všetko len tým že ona má kozy a ja nie:(

nelly15

ssia:moja ja mám 15 a stále mi každý tipuje tak 20...akože hrooza...ale tak má to aj nejaké plusy...hehe
a dnes som si dala jagurt na ranajky ako ešte som mala krče ale už nie také ako včera =D

nelly15

Miskanr.ahojky no informacie na nete som si už našla..ja tak nemám problém s vracaním ako s braním preháňadiel...ale to už je minulosť

tanicka--/

ahojte dievčatáaj ja som sa od nového roka rozhodla,že sa z ppp dostanem doma,rodičia mi dali na výber bud sa z toho do marca dostanem sama,alebo pojdem na liečenie

ssia

preco to ti lekari nevedia pochopit, ze niekto ma depky zo svojej vysky????????????????????????? vsak keby som dostala ten hormon a podrastla by som, aspon by som sa tolko nedepkovala kvoli tomu:(:(:(

pusate

ved ja som bola u endokrinologičky aj som žiadala o rastový hormon ale nepriznali mi ho lebo nemám pod 150cm a tiež vyzerám na 12 a v lete ešte s ppp na 10 a mám 17

ssia

a nelly: to preto že nie si zvyknutá (teda tie raňajky)...podľa mňa si toho mala zjesť polovinu a bolo by to v poho...

ssia

na mojej "výške" - ak sa to tak dá nazvať - mi vadí (okrem toho že chudá nie som, ani štíhla), že vyzerám sotva na 12 rokov:( a, chápete, mám 16:( nie je to len výškou, ale aj...jasné, som zlatunká, malinká a milá, ale...už ma to trošku nudí, že si zo mňa niekto uťahuje, pre každého som diečatko a nevyzerám poriadne ani na 14...