Domácie liečenie

Príspevok v téme: Domácie liečenie
nelly15

Ahojte určite ma tu poznáte.Ak nie mám 15 výška 168cm a váha 64-70 kg.Váha sa dosť často pohybuje hore dolu mám teraz problémy s bulímiou bola som cca mesiac a niečo čistá a teraz sa to opať začalo a to ja nechcem.Takže som sa rozhodla písať sem jedálničky a váhu.

Váha dnes je 69,5 kg ! čo je hrozné, mám v sebe 5 tabletiek fenolaxu ale viem že to nič nevyrieši tak dúfam že na wc ani nepojdem.

Od zajtra chcem do svojho jedálnička naspať zaradiť zeleninku a ovocie.

Uvažujem aj o pridaní masa aj keď som už asi 5-7 mesiacov vegetarianka a maso som nejako v láske nikdy nemala.

Ešte len tolko teraz som sa začala prejedať kvoli priatelovi,teraz už ex priatelovi a chcem sa opať smiať zbaviť sa depresií a sebapoškodzovania !

monica gazpio

Áno madan, aj mne sa páčia skôr malé a chudé. Lenže nie je dobré byť chudá za každú cenu. Radšej normálna a zdravá.

nelly15

R: jogurt a 2 racio kukuričné
D:paradajka a 2 knackebroty
O:hranolky (nasucho) a sojove maso+ potom za 2 hodky ešte jablčko...

No dnes som dala na tie raňajky a nerobilo mi to dobre...som si v škole myslela že zomrem =D

Pohyb: -215 kcal stepper a orbitrek

nelly15

ssia

aj ja by som išla lebo ked som prišla na školu bola som pre všetkých ako obor ako vyškou aj rozmermi a teraz ma prerastie aj ten najmenší prcek z našej triedy...

nelly15

madan

moja tak vieš každý chce to čo nemá =D ale ja teda pri 167 cm problemy s tou dlzkou nohavíc vobec nemám...tak neviem..

madan

ale no slecny, a naco budete vyssie? ja mam aj pri 166 cm problem s dlzkou nohavic, takze tomu sa lahko nevyhnete a napr. mne sa velmi pacia, ked su zienky take utlucke :)

ssia

nelly: tak ja asi tiež pojdem na tú vojnu:D a verím tomu že ešte niečo dorastiem, aspoň pár centimetrov...všetko lepšie ako nič:).
neexistuje nejaky spôsob ako rýchlejšie narásť? strašne by som chcela...ale veď ešte narastiem snáď. snáď.

nelly15

pusate: mi je lúto...moja aale su aj menšie povedzme si to tak,možno že vyrastieš ešte 5 cm...nikdy nevieš ocov brat bol do 18 taký krpec a keď sa vrátil z vojny...1,90 metra mal =D

nelly15

ssia:možno že ešte nejaký ten cenťák dorastieš,...

ja už asi nie ja už nerastiem minimálne 4 roky už keď som mala 12 tak som mala tých 167 =D

inak dnešok neboj nejaký podarený ach jo...ale nebudem si to vyčítať bo v tej chvíli som to chcela urobiť dať si to a dala som si to...