90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

weronika

ahojte kočky... : )
ja som sa dnes odvážila, no takže mám teraz 68kg, čiže som schudla 10 kg. Jak tak pozerám, ta vidím, že to je dosť, oproti vám,neviem prečo to tak je...

ivča

evička, v žiadnom prípade si nesmieš prehadzovať dni tak ako chceš, to poradie musí byť zachované, je to dobre premyslené prečo a aké druhy potravy po sebe nasledujú. Dá sa to vydržať a stojí to za to ale treba to brať vážne

adriana

..ďakujem:-)) pre istotu som zaliezla už pod perinu, aby ma nenapadlo niečo zjesť..aj keď musím povedať, že som nebola hladná po celý deň...čo ma celkom prekvapilo...a má fajn splasnuté brucho, čo so nemala už niekoľko rokov:-))

adriana

..ahojte všetky:-) už skoro budem mať za sebou vodný deň:-)) aj keď s dvoma kávami:-)))nič viac...v taký úspech som ani nedúfala..už sa teším na zajtrajšie váženie a meranie:-)))

evička

Ahojte dievčatá. Držím sa už 4-dni a nielen ja ale ai môj manžel a cítime sa fakt lepšie. Nemám však jasno v tom, či môže prehadzovať dni ako mi to vyhovuje a ešte mi trvá kým si premyslím,čo s čím môzem kommbinovať. Cooldjka môžeš mi ju prosím preposlať na mail: eva.babcova@mail.t-com.sk
Dík

veronika

rexo, ano je to pravda.
moja kamoska uz ju vyse roka nedrzi, schudla 20 kil a nepribrala naspat.

samozreje, ked po diete nejes dvojite porcie jedla a same fastfoody a neviemco este.

a po 20:00 uz by sme nemali jest.

rexo

baby, ako sa tak divam, je to vazne pravda,ze za pomoci 90 dnovej diety schudnete? po skonceni sa nebojite ze znova priberiete ?mne sa tomu stale akosi nechce verit.. kolko krat do tyzdna cvicite, kedy naposledy jedavate vecer?