Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
Baby nebláznite s tým skončením, veď podstatou tejto diety je zmeniť metabolizmus, aby sa vám kg už nevrátili späť. a ked sme už vydržali skoro 2/3, bolo by hlúpe to skončiť pred cieľom. Potom si budete nadávať, že ste pre to neurobili všetko, ked sa vám nedajbože vrátia nejaké kg nazad.
Ja sa tiež zajtra teším na bielkovinový deň, ale priznám sa, že nemám šajnu, čo budem variť... Nemáte nejaký typ?
ja som sa od vodneho dna nevzila, ale mam pocit, ze som neschudla ani deko. dokonca sa mi zda, ze som este pribrala....bleee
aj keby som s nou skoncila tak asi budem kombinovat potraviny ako kombinujem teraz, neviem nejak mi to vyhovuje...ale nie neskoncim tiez pockam do vodoveho dna a uvidime potom...
presne tak babuliatko,teraz mam 53 kg a chcem mat 50kg,tych som mala naposledy asi v 17-tich a neviem ci to uz neprehanam,chcem to vydrzat do dalsieho vodneho dna ktory by som uz nedrzala a tym aj skoncila,no uvidim ci to vydrzim.dufam ze po diete nepojdu kila spat-asi by som od nervov praskla.
ja mam tiez taku istu vahu..nemam pocit,ze som pribrala ale preco nechudnem joooj
ja som sa od vodneho dna nevzila, ale mam pocit, ze som neschudla ani deko. dokonca sa mi zda, ze som este pribrala....bleee
veronika1 ja som na tom tak isto.tiez rozmyslam,ze s tym prastim.proste ma to nebavi neviem ci to je moja hranica a ci vaha uz nepojde dole :(
ahojte...no ja som rano stihla len jahodky a teraz cviklu ked som prisla domov musim pit vodicku lebo som nejak nemala cas.a dnes idem skryt vahu lebo ma ta vaha stve ze neide dole
caute babenky,ja dnes vobec nemam naladu na viatminy.robila som si karfiol -sebe vareny priatelovi smazeny so zemiakmi.ten vareny nechuti tak dobre ako smazeny.proste dnes mam taky den ze by som to najradsej s tou dietou uz zabalila.da sa povedat ze od vodneho dna mi ani kilo nepadlo?je niekto na tom podobne?chcem este 3 kila dolu a nejako to uz nejde.
ahoj lienulka, dalsi vodny den mame v sobotu 28.februrara.
fuj, dnesny ovocny den mi lezie von krkom..mala som banan, kubika, susene hrozienka a 2 jablka zatial. ale uz nechcem ovocie ani vidiet. tesim sa na zajtra. mnam, bielkovinky...tofu salatik..mnaaaam