Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
Ako som už písal asi pred týždňom, za prvý mesiac 9 kg, ale za posledných 7 dní iba kilo, no pás a rozmery tela sa zmenšili o niečo, tak som tomu rád, ani nie tak úbytku kíl... Som na 38 dni a o dva týždne budem mať jednodňový výpadok, bo sa mi vydáva segra, tak to asi preruším na zopár hodín, ale prečo nie... s pozdravom M. a bojujte
lienulka vsugeruj si xcem byt krasna na promociach :)
cooldjka
no vau, tak to si si riadne dala... : ) no čo už,nevadí, ved ty na tom zapracuješ, ale myslím, že máš odpustené... : )
cooldjka
ja som si dnes na obed dala vyprazany syr s hranolkami a tatarkou. snad mi panbozko odpusti :D mnaaam. ale nemam vycitky svedmia. myslim,ze nepriberiem spat :o)
babenky ahojte, tak vám závidím vaše váhy. Ja som sa rozhodla dnes si dat namiesto vitaminoveho dna vodny den. vtedy som ho porusila...a serie ma to, ze nemam viac kg dolu. viem,ze je to mojou vinou...teraz som len doma...pisem diplomovku...zacnem sa ucit na statnice...musim si jednoducho vsugerovat do hlavy, ze som tucko, nech nezerem to co nemam a hovovo.
Dnes som si sice dala na ranajky banan, ale musim uz len caj a vodu...
pozrite na tie nohy na tej fotke..kokos,ked som to rano zbadala,skoro ma vystrelo, teeeda, to je fakt otras.to asi ani nie su nohy,to su len nejake palicky,ktore drzia vrch tela v stojacej polohe...to je smutne,tak takto-ako posledna anorekticka- by som v zivote nechcela vyzerat. a pozrite,este je aj "uspesna" modelka...bleeee....kto sa na nu pozera...?
adriana,
50 by som chcela ale asi sa mi nepodari, ale ked som mavala tych 52-55, tak som sa citila dobre.
..slnko,ty chceš mať 50?? tak ja nemám až také nízke ciele:-)) toľko som nemala ani na 1.stupni ZŠ:-)) pokiaľ si spomínam, tak som vyzerala celkom dobre už pri 57kg... ak by som si aj dala rezervu 2kg, tak max 55, ďalej by som to už asi nebola ani ja:-)) navyše, v mojom veku by to už asi nebolo tak pekné, ako v dvadsiatke:-))potrebujem sa proste dostať pod 60kg a naučiť sa normálne stravovať..nedrancovať chladničku po návrate z práce a neprežierať sa...takže mám vlastne 2 ciele...
čaute kočky ja som ju absolvovala pred rokom a som spokojná nepribrala som nazad nič. To 1 či 2 kilá hore dole sú bežné. Pevné nervy a skúste na moletka.sk tam je toho kopu pooísaného.Držím bňvám palce aby ste to vydržali, stojím to za to.Prvý týždeň je kritický potom je to už len o psychike.