Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
babuliatko-no ved to mi nejako nesedelo,ze sa moze dat kecup na cestovinu a ja som si precitala,ale za ten svet neviem kde,ze po uvareni sa pardajka meni na bielkovinu a velmi ma to prekvapilo,tak som tu stavu radsej vynechala,ked mam len 8den,tak sa snazim strikne dodrziavat.Diky,takze ju mozem vlastne pit v uhlohydratovy den,lebo jej mam od leta navarenej a zavarenej niekolko vela litrov,velmi mi chuti O))
lydia podla mna asi tazko, lebo potom by sa uvarena paradajka nedavala v uhlohydratovy den k cestovinam,ale ja neviem, ae napr. ja ked mam vitaminovy den tak si robim paradajkovu polievku.oprazim si cesnak na olivovom oleji pridam jednu plechovku lupanyx paradajok a potom podla potreby este pasirovane paradajky trosku povarim a na koniec pridam bazalku.mam to na obed a na veceru.
ja som mala zemiacky s paradajkovu kapustou som musela jest v skolelskej jedalni som zvedava ako to vyriesim zajtra. klesla vam nejak vaha od vodoveho dna?lebo mne vobec nie :( ale potesilo ma,ze konecne si okolie vsimlo :)
:( vcera som mala krizu... dala som si tvarohovu strudlu... vecer o siedmej..
A dnes sa preto musim drzat statocnejsie.
Mam na obed zelene fazulove struky.
Vy ako?
včera som si dala vodny den, teda bol to skor cajovy den. cely den som bola na seba nahnevana, ze chcem schudnut a pritom nemam pevnu volu, niecomu odolat. a preto vcera som to uspesne zvladla. skrkalo mi v zaludku, ale prilis velky hlad som nepocitovala. dnes som si vychutnala za odmenu pecene kuriatko s kyslou kapustou.
zajtra si dam len samotnu ryzu asi tiez s tou kyslou kapustou,
takze LESSLIE určite to zvladneš a ešte ked mas podporu muza. ten môj len na domou toci hlavou, preco chcem chudnut...
babuliatko - ano chcem byt krasna na promociach.
ahojte babulky :)) ja vas tu pravidelne citam, drzim dietu s vami, ale od 15.1., caka ma vo stvrtok vodny den, tak snad ho zvladnem, zatial mi to ide celkom pekne, ma dole 5 kg a moj manzel 3 kg, ale porusuje ako diabol :))) poradte mi nejaky program na ten vodovy den, aby som nemyslela na jedlo...som stale doma tak cokolvek :))dikes a drzte sa ide nam to dobre :)