90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

kieran

zdravim. chcela by som tiez poprosit o zaslanie 90-dnovej diety vo wordovom formate na moj e-mail kieran@centrum.sk
dakujem

veronika1

mne na strie pomohol taky sprchovy gel vola sa ENYA ma taky fialovy obal stoji to do 120 sk,po 2-3 baleniach mi to o polku preslo

babuliatko

lienulka aj ja to robim ale namiesto tych paradajok tam dam paprikovu pomazanku...mne to chuti ako paprikove chipsy.ja som si dnes xcela spravit horcicove zemiaky ale len teraz som prisla domov tak najrychlejsia je ryza:)
cooldjka mne sa to stalo pred par rokmi ziaden vyrobok na strie som si nekupila neviem mozno to vtedy este take nebolo in ako teraz kremy na strie a na celulitidu, no a bola som s tym na koznom a mi predpisala excipial no je to v podstate emulzia na extremne vysusenu pokozku tak toto som si davala.trosku to ustupilo ale aj tak mi ostali.
no ja som vcera nestihla veceru lebo som neskoro obedovala a dnes predkavpenie o 800g menej aspon nieco.

mekybo

Ešte na margo toho rýchleho začiatočného čistenia:::
- pravdepodobne človek rýchlo schudne dôsledkom prečistenia organizmu, ale to je ozaj len začiatok, inak si myslím, že metabolizmus sa asi nedá len tak ľahko zmeniť,- vraj každý ho má daný od narodenia , to som sa dočítal a sú 3 druhy 1, rýchly 2 , stredný 3, pomalý ... No každý sme jedinečnosť sama o sebe... M.

lienulka

a mojou odmenou za odolavanie bolo rano dolu dalsich 0,3 kg...tak ma to povzbudilo. dnes si na obed peciem taku dobrotu...
Surové zemiaky pokrájajte na kolieska, pokryte kolieskami cibule, posypte čiernym korením, petržlenovou vňaťou,korením na am.zemiaky. Vrstvy zemiakov, cibule a korenia striedajte, kým sa zemiaky neminú. Navrch dajte paradajky a na tenulinko pokrájanú slaninu. Prikryte hliníkovou fóliou a na pomalom ohni upečte. Keď zemiaky zmäknú, odstráňte hliníkovú fóliu a rýchlo upražte.
Samozrejme si to dam bez tej slaninky.
ale krasne to uz rozvoniava.
takze ak stale neviete,co budete dnes papat, je to dobry typ...

weronika

lienulka
vau,no super, že odolávaš, určite to bolo ťažké, asi každá z nás vie, o čom hovoríš... : ) ja tiež odolávam, tak dúfam, že sa mi to bude dariť aj naďalej... : )
držím palce a gratulujem... : )

weronika

mekybo
aj ja som schudla 10 kg, takže som rada, že nie som sama, komu to tak rýchlo išlo dole, ja tiež dúfam, že sa to už trochu spomalí...

a tento týždeň som nič neschudla, asi sa mi to tiež zastavilo, uvidíme, že ako to bude ďalej...

lienulka

baby, ja som bola dnes s malou na navsteve u kamosky. Jej mamina nam urobila palacinky. Ako ich robila, tak to tak krasne vyvoniavalo po dome. a potom ked ich priniesla... A to bolo uz 18.00 a ja som bola od obeda strasne hladna, mala som len suchare so syrom...a ked ich ta moja mala zacala papat...a ked ma tak strasne ponukali...ale ja som ODOLALA...Ani som sa ich nedotkla. Tak som na seba teraz taka hrda. Sice som si dala jednu zemlu s maslom az o 19.30 - ale bola to moja neskora vecera, lebo som nic nepapala a bolo to v ramci bielkovinoveho dna.

Zajtra sa tesim na zemiacky...